Şebnem Diler üçüncü sergisi “Veee Perde”yi sanatseverlerle buluşturuyor

Sanatçı Şebnem Diler’in, alışılmışın dışındaki farklı malzemeleri kendi tekniğiyle birleştirerek oluşturduğu, üçüncü boyut içeren eserleri “VEEE PERDE” isimli üçüncü kişisel sergisinde sanatseverlerle buluşuyor.

Şebnem Diler, pandemi sürecinde üzerinde çalıştığı bu serginin çıkış noktasını “Evlerde kapalı kaldığımız pandemi döneminde; tiyatroya, sinemaya, sergilere ve gösteri sanatlarına hasret kaldık. Sergi, bu dönemde çevrimiçi izlediğim performanslardan etkilenerek, akademi yıllarında yaptığım projeleri arşivden çıkarmam ve onları karıştırmamla başladı...” diye açıklıyor.Şebnem Diler üçüncü sergisi “Veee Perde”yi sanatseverlerle buluşturuyor

“Viva Arte Venice”, “International Exhibition Napoletana” (Casario Contemporary Art Museum) Türk-Yunan ortak sergisi “Seramiğin Sırrı” gibi yurtdışı karma sergilerin yanı sıra birçok yurtiçi karma sergilerde yer alan sanatçı; 2017 yılında 30 yıllık sanat birikimini aktardığı resimlerden oluşan ilk kişisel sergisi “Hologramik Renkler”i, 2019 yılında ise “Kabil” adlı ikinci sergisini açtı.

Üçüncü sergisi “Veee Perde”yi ise 16 - 22 Nisan 2022 tarihleri arasında Art212’de sanatseverlerle buluşturacak.

Şebnem Diler üçüncü sergisi “Veee Perde”yi sanatseverlerle buluşturuyor ile ilgili etiketler Şebnem Diler sergi Veee Perde
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.