Scarlett Johansson trans olacak!

Dünyanın en seksi oyunları arasında gösterilen Scarlett Johansson'un yeni filminde trans bir erkeği canlandıracağı öğrenildi. Johansson'a hayranları ise yeni rolünden pek memnun değil.

Scarlett Johansson trans bir erkeği canlandıracağı yeni film için anlaşma yaptı. 33 yaşındaki oyuncu, yeni filmi ‘Rub & Tug’da 1970’ler ve 1980’lerde yaşayan, kadın olarak dünyaya gelmiş, erkek kılığına girerek fahişelik yapan Jean Marie Gill karakterini canlandırıyor. Ancak Johansson’ın hayranları sanatçının bürüneceği yeni rolden pek memnun değil.

HAYRANLARI ÇAĞRIDA BULUNDU

Sosyal medya kullanıcıları Johansson’ı trans bir erkek olarak görmek istemediklerini söyleyerek, hem Johansson’a hem de film yapımcılarına bir kadın rolünde yer alması için çağrıda bulundu. Filmin yönetmenliğini ise Rupert Sanders üstlendi.

 Scarlett Johansson trans olacak!

Scarlett Johansson trans olacak! ile ilgili etiketler Trans scarlett johansson yeni film
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.