Sazlıdere barajı alarm veriyor: Hayvanların otladığı görüldü

İstanbul'da bulunan Sazlıdere Barajı'nın su seviyesindeki düşüş alarm veriyor. İSKİ'nin verilerine göre barajın su seviyesi yüzde 20 seviyesine gelirken havadan çekilen görüntülerde aslında baraj olan kısımda hayvanların otladığı görüldü.

Arnavutköy’de bulunan Sazlıdere Barajı’nda su seviyesi yüzde 20’ye geriledi. Adeta dereye dönen baraj, drone ile görüntülendi.

Sazlıdere barajı alarm veriyor: Hayvanların otladığı görüldü

İstanbul’da bulunan barajlardaki su miktarı günden güne azalmaya devam ediyor. Arnavutköy’de bulunan İstanbul’un en büyük su kaynaklarından bir tanesi olan Sazlıdere Barajı da alarm veren barajlardan biri.

Sazlıdere barajı alarm veriyor: Hayvanların otladığı görüldü - Resim : 2

İSKİ verilerine göre Sazlıdere Barajı’nda su seviyesi yüzde 20.8'e düştü. Kuraklıkla karşı karşıya kalan ve adeta dereye dönen baraj, drone ile havadan görüntülendi.

Sazlıdere barajı alarm veriyor: Hayvanların otladığı görüldü - Resim : 3

Görüntülerde, geçtiğimiz aylarda sular altında olan yerlerin kuruduğu ve aslında baraj olan kısımda hayvanların otladığı görüldü.

Sazlıdere barajı alarm veriyor: Hayvanların otladığı görüldü - Resim : 4

Sazlıdere barajı alarm veriyor: Hayvanların otladığı görüldü ile ilgili etiketler İstanbul sazlıdere barajı su seviyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.