Sayra doktor, Çınar pilot olmak istiyordu

İzmir depreminde enkaz altında kalan ikiz kardeşler Çınar ve Sayra Alpgündüz'ün cansız bedenleri 75. saatte ulaşılmıştı. İkisi de başarılı öğrencilerdi. Her genç gibi hayalleri vardı. Teknoloji yayıncısı YouTuber Hakkı Alkan ile teknoloji fuarında karşılaştılar. O gün Hakkı Alkan'ın 'Hayalleriniz nedir?' sorusuna Çınar 'pilot', Sayra ise 'doktor' cevabını vermişti. Alkan, o gün kaydettikleri görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı...

İzmir’de 6.6’lık depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında kalanlar arasındaydı 16 yaşındaki ikizler Çınar ve Sayra Alpgündüz. Ekipler onlara 75. saatte ulaştığında artık hayatta değillerdi. 

Enkazdan cansız bedenleri çıkartılan ikizler bundan bir süre önce ziyaret ettikleri fuarda Hakkı Alkan isimli Youtuber'ın kanalına konuk olmuş, hayallerini anlatmışlardı.

Hakkı Alkan’ın ‘Hayalleriniz nedir, gelecek için planlarınız nedir?’ sorusu üzerine Çınar “Pilot olmak istiyorum” demişti. Sayra'nın soruya yanıtı ise “Doktor” olmuştu.

Sayra doktor, Çınar pilot olmak istiyordu

ALKAN: ŞİMDİ MELEK OLDULAR

O anlara ilişkin görüntüyü Instagram hesabından tekrar yayınlayan Hakkı Alkan, “Olmadı dostlar. Hayallerini sormuştum. Biri pilot, diğeri doktor olacağım demişti. Şimdi melek oldular. Allah, yakınlarına sabır versin. Bir kız, bir erkek evlat babası olarak, bu acıyı tahmin ve tarif etmem imkansız. Kahrolduk” sözleri ile üzüntüsünü paylaştı.

Sayra doktor, Çınar pilot olmak istiyordu ile ilgili etiketler İzmir deprem doktor Pilot Hakkı Alkan çınar alpgündüz sayra alpgündüz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.