Saynur Tezel 'genç editörü' Onur Tan ile gizlice evlendi!

Medyaradar’ın bir dönem medyayı kasıp kavuran ‘CNN Türk’teki yasak aşk’ haberi yeniden gündemde. O dönem her şeyi inkar eden ikili herkesten gizlice nikah masasına oturdu.

CNN Türk’ün ana haber spikeri Saynur Tezel (49) ile kurum bünyesindeki meslektaşı Onur Tan arasındaki yasak aşk iddiaları gündeme gelmişti. O dönem farklı isimlerle evli olan iki gazeteci de bu haberlerin ardından ortalığı ayağa kaldırmış ve böyle bir şeyin asla olmadığını dile getirmişti.

‘KARIMIN UYDURMASI’ DEMİŞTİ

Tezel, Türk sinemasının ünlü yönetmeni Ali Özgentürk (71) ile olan evliliğini Şubat ayında tek celsede bitirmiş, boşanma nedeninin yasak ilişkiden kaynaklandığı öne sürülmüştü. Tezel gibi evli olan Onur Tan’ın 'whatsapp' mesajlarının karısı tarafından yakalandığı ve bunların CNN Türk’ün üst yönetimine iletildiği de o dönem çıkan iddialar arasındaydı. Tan, daha sonra bu iddiaların boşanma arifesinde olduğu eşi Arzu Tan’ın kişisel ve psikolojik sorunlarından kaynaklanan hezeyanları olduğunu bildiren bir açıklama yayınlamıştı.

ONUR TAN ANLAŞMALI BOŞANDI

Aradan geçen aylar konuyu gündemden düşürse de dün öğlen saatlerinde Medyaradar’a ulaşan iki haber bir kez daha ortalığı karıştıracak cinsten. Bunlardan ilki Onur Tan ile eşi Arzu Tan’ın (Çetin) yollarını tamamen ayırdığı ve 13 Temmuz itibariyle resmi boşanmanın da gerçekleştiği bilgisi oldu. İkili, anlaşmalı gerçekleşen boşanmada, iki ev ile bir arabanın paylaşımını da aralarında belirledikleri mutabakata göre yaptı.

VE BOMBA PATLADI... ONUR TAN İLE SAYNUR TEZEL EVLENDİ!

Asıl büyük bomba ise Onur Tan ile Saynur Tezel’in geçtiğimiz günlerde dünya evine girmesi oldu. Şişli Nikah Dairesi’nde yapılan törenin oldukça kısıtlı bir davetli listesi vardı. Bu nikah aynı zamanda Saynur Tezel'in 4. resmi nikahı olarak kayıtlara geçti.

wwtwtwtewretwe

SAYNUR TEZEL KİMDİR?

İlk, orta ve liseyi 1985’te bitirdiği TED Ankara Koleji’nde okudu. 1989’da ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitenin ardından İstanbul Tütünbank’ta ve Bilfar Holding’de çalıştı.

saynurtezel1992’de o dönem için haber kanalı olarak tasarlanan atv’nin kuruluşu için seçilen 25 kişiden biriydi. Televizyon haberciliği konusunda NBC ve BBC’den gelen yabancı profesyonellerden dersler aldı. Tezel, aynı zamanda Sabah Grubu bünyesindeki Aktüel Dergisi’ne yazılar yazdı. 1996’dan 2001 yılı sonuna dek NTV’de ana haber kuşağı sorumluluğu ile birlikte, çeşitli dönemlerde, muhabirlik, program yapıcılığı ve sunuculuk yaptı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim üyeliği yaptı (1999 – 2002). CNNTürk’te görev yaptı (2001-2003). Eşi Ali Özgentürk’ün sahibi olduğu Asya Film Filmcilik Ltd. Şti’de danışman olarak çalıştı (2003-2005). Haber Türk’te hazırlayıp sunduğu “Bugün” haber programı ile mesleğe geri döndü (2005-2008). Aynı programı 2008’in Nisan-Kasım döneminde SKYTÜRK’te sundu.

Ekim 2009’da Haber Müdürü olarak SKY TÜRK’e geri döndü. Temmuz 2011’e kadar bu görevinin yanı sıra ana haber kuşağında “Bugün” programının da sunuculuğunu da yaptı.

Ekim 2012’de CNN TÜRK haber ekibine katıldı ve hafta içi 14:00 – 16:00 saatleri arasında yayınlanan “Günlük” adlı haber kuşağını hazırlayıp sunmaktadır.

Boşanmayla biten ilk evliliğinden sonra ikinci evliliğini İstemihan Varışlı ile yaptı (1996-1999). 2002’de film yönetmeni Ali Özgentürk’le evlenmiş olan Saynur Tezel Özgentürk’ün Simay adında bir kızı vardır.

Saynur Tezel 'genç editörü' Onur Tan ile gizlice evlendi! ile ilgili etiketler gazeteci Yasak Aşk saynur tezel onur tan evlendi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.