Sayıştay’da FETÖ/PDY temizliği Resmi Gazete'de! 8 uzman denetçi ve 11 başdenetçi meslekten çıkarıldı

Resmi Gazete'nin 20 Temmuz 2022 tarihli sayısında Sayıştay'ın meslekten ihraç kararı yer aldı. Söz konusu kararla, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisak ve irtibatları sabit görülen 8 uzman denetçi ile 11 başdenetçi meslekten çıkarıldı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisak ve irtibatları sabit görülen 8 uzman denetçi ile 11 başdenetçi meslekten çıkarıldığına dair Sayıştay kararı, Resmi Gazete'nin 20 Temmuz 2022 tarihli sayısında yayımlandı.

Meslekten ihraç edilen isimler şöyle:

Uzman Denetçiler Mehmet Kul, Muzaffer Sağlık, Yeliz Deniz, Abdullah Altıntaş, Hüseyin Doğan, Çağrı Halil Durmuş, Yücel Sağır ve Nazım Kenç ile Başdenetçiler Serdar Atasoy, Cemil Toğrol, Yusuf Alemdar, Salih Dede, Mevlüt Tekeli, Nurdan Şahin, Sinan Çimen, Kaşif Demirel, Murat Turan, Suat Yılmaz ve İbrahim Özdemir.

Kararda, "375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin geçici 35’inci maddesinin (A) fıkrası uyarınca; Uzman Denetçiler Mehmet Kul, Muzaffer Sağlık, Yeliz Deniz, Abdullah Altıntaş, Hüseyin Doğan, Çağrı Halil Durmuş, Yücel Sağır ve Nazım Kenç ile Başdenetçiler Serdar Atasoy, Cemil Toğrol, Yusuf Alemdar, Salih Dede, Mevlüt Tekeli, Nurdan Şahin, Sinan Çimen, Kaşif Demirel, Murat Turan, Suat Yılmaz ve İbrahim Özdemir’in FETÖ/PDY silahlı terör örgütü iltisak ve irtibatlarının olduğu sabit görüldüğünden adı geçenlerin meslekte kalmalarının uygun olmadığına ve meslekten çıkarılmalarına karar verildi." denildi.

Sayıştay’da FETÖ/PDY temizliği Resmi Gazete'de! 8 uzman denetçi ve 11 başdenetçi meslekten çıkarıldı

Sayıştay’da FETÖ/PDY temizliği Resmi Gazete'de! 8 uzman denetçi ve 11 başdenetçi meslekten çıkarıldı - Resim : 2

Sayıştay’da FETÖ/PDY temizliği Resmi Gazete'de! 8 uzman denetçi ve 11 başdenetçi meslekten çıkarıldı ile ilgili etiketler Sayıştay meslekten ihraç FETÖ / PDY
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.