Sayım Çınar 'Gitmek' adlı romanın yazarı Ayşen Baydar Çamlıca ile söyleşiyor!

Sayım Çınar 'Gitmek' adlı kitabın yazarı Ayşen Bayındır Çamlıca ile Daphnis Otel'de bir söyleşi gerçekleştirecek. Bu keyifli söyleşi tüm edebiyatseverlere açık olacak...

Şehirden kaçıp yeni bir hayat kuranların romanını yazan Çamlıca ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek Sayım Çınar, Bodrum'da edebiyat günlerinin müjdesini veriyor.

Daphnis Otel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek söyleşi, edebiyata, yeni bir hayat kurmaya, organik ve doğal yaşama dair ipuçlarını barındırıyor.

30 Mayıs Salı günü gerçekleşecek sohbetin saati 16:00, söyleşi tüm edebiyatseverlere açık olacak. Söyleşinin devamında yazar kitabını imzalayacak.

IMG_0035

Sayım Çınar 'Gitmek' adlı romanın yazarı Ayşen Baydar Çamlıca ile söyleşiyor! ile ilgili etiketler Sayim çınar ayşen baydar çamlıca gitmek söyleşi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.