Saygı Dizisinden Müjde! 2.Sezon Harika Başlıyor! Nejat İşler Açıkladı! Diziye Yeni Ünlü Oyuncular Katıldı

BluTV'nin yapımcılığını yaptığı muhteşem dizinin yönetmeni olan Ali Taner Baltacı oldukça iyi iş başardı. Ercan Mehmet Erdem’in harika yazdığı senaryosu muhteşem bir şekilde ilerliyor.

BluTV'nin yapımcılığını yaptığı muhteşem dizinin yönetmeni olan Ali Taner Baltacı oldukça iyi iş başardı. Ercan Mehmet Erdem’in harika  yazdığı senaryosu muhteşem bir şekilde ilerliyor. 

Behzat Ç dizisindeki harika karakteriyle göz dolduran Nejat İşler bu dizide de çok konuşuluyor. Dizide hayat verdiği Ercüment Çözer rolü müthiş bir başarı sağladı. Toplumdan olaylara da yer verilen dizi oldukça ilgi görüyor. Şiddet konularını işleyen dizi bu sorunların nasıl çözüleceğini anlatıyor. 

Nejat İşlerin oynadığı karakter oldukça iddialı olmaya devam ediyor. Miray Daner'in ve Boran Kuzum'un da oynadığı dizide harika bir konu işleniyor. 

Dizinin Müthiş Bir Senaryosu Var

 

Behzat Ç dizisindeki Ercüment Çözer'in hikayesinin anlatıldığı dizi başarılı olmaya devam ediyor. Saygı toplumdaki kanayan yaraları ele alırken bunlara da çözüm üretmeye çalışıyor. Bu sorunların nasıl aşılacağı konusunda cevaplar arıyor. Hikaye tüm gerçekleri göz önüne seriyor. 

Saygı Dizisinden Müjde! 2.Sezon Harika Başlıyor! Nejat İşler Açıkladı! Diziye Yeni Ünlü Oyuncular Katıldı

Ercümet Çözer’in İstanbul'daki farklı hayatını konu alan dizi büyük ilgi gördü. Saygısızlığa tahammül edemeyen Çözer,  kendisine saygısızlık yapıldığında çılgına dönüyor. Kuralların uyumak için olduğunu savunuyor. Ve ceza sistemi geliştiriyor.

Bu uğurda çaba gösteren iki gencin varlığından haberdar olan Ercüment Çözer bu gençlerle tanışacaktır. Helen ve Savaş isimli gençler karşılaştıkları tüm olaylar la adalet arıyor.

Saygı Dizisinden Müjde! 2.Sezon Harika Başlıyor! Nejat İşler Açıkladı! Diziye Yeni Ünlü Oyuncular Katıldı - Resim : 2

Ercüment Çözer iki gencin kendisi gibi düşündüğünü öğrenip onlara kendini polis olarak tanıtıyor. Güven kazanmaya çalışan Çözer bu iki gence yardım etmek istiyor. Saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtıyor. Gençlere yardımcı olmak isteyen Çözer bu işi başarabilecek mi?

Dizide Aşk Kokusu Var

 

Boran Kuzum ve Miray Daner dizide oyunculuklarını sergiliyor. Dizide iki aşık genci oynayan oyuncuları hayranları çok seviyor.

Saygı Dizisinden Müjde! 2.Sezon Harika Başlıyor! Nejat İşler Açıkladı! Diziye Yeni Ünlü Oyuncular Katıldı - Resim : 3

Çiftin 3. Bölümdeki müthiş küvet sahnesi izleyiciden beğeni topladı. Romantik sahneler ve öpüşme anaları kısa sürede sosyal medyada gündem olurken gelecek bölüm merakla bekleniyor. 

Saygı Dizisinden Müjde! 2.Sezon Harika Başlıyor! Nejat İşler Açıkladı! Diziye Yeni Ünlü Oyuncular Katıldı ile ilgili etiketler saygı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.