Savunmayı güçlendirmek istiyorlar!

Serie A'da zor günler geçiren Milan, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen milli futbolcumuz Zeki Çelik'i radarına aldı.

İtalya'nın köklü kulüplerinden Milan, son yıllarda beklenenden uzak bir görüntü çiziyor. Geçtiğimiz hafta teknik direktör değişikliğine giden İtalyan ekibi, savunmaya takviye yapmaya karar verdi ve gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Zeki Çelik için harekete geçti.

Tuttosport'ta yer alan habere göre, İtalyan devinin scout ekibi, Fransa - Türkiye maçında milli futbolcuyu izleyecek. Haberde 22 yaşındaki Zeki'nin Coman ve Griezmann'a karşı mücadelesinin iyi bir test olacağı belirtildi.

Zeki Çelik, 2018 yazında İstanbulspor'dan Lille'e 2.5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

Bu sezon Fransa Ligue 1'de 7 maçta 630 dakika görev yapan Zeki, Türkiye Milli Takımı'yla 12 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.

transfermarkt'a göre Zeki Çelik'in piyasa değeri 17 milyon euro olarak öne çıkıyor.

Savunmayı güçlendirmek istiyorlar! ile ilgili etiketler İtalya Milan Zeki Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.