Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündem milli oyuncu Kaan Ayhan

Yeni sezona Çaykur Rizespor zaferiyle başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Transfer döneminde tüm eksiklerini transferlerle gideren Siyah-Beyazlılar'da, savunmaya takviye amacıyla çalışmalar sürerken, yabancı kısıtlaması nedeniyle Kaan Ayhan için girişimlere başladı.

Geçtiğimi sezonu Sergen Yalçın yönetiminde iki kupayla kapatan ve yeni sezona Çaykur Rizespor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor.

Son olarak hücum hattına Chelsea'den Mitchy Basthuayi'yi katan Beşiktaş, stoper arayışlarını sürdürüyor. 

DİEGO GODİN OLMADI, HEDEF KAAN AYHAN

35 yaşındaki deneyimli stoper Diego Godin'le anlaşma sağlayamayan Siyah-Beyazlılar'ın listesinde Bologna'nın Hollandalı stoperi Stefano Denswil de bulunuyor. TRT Spor'un haberine göre yabancı sınırı nedeniyle sorun yaşamak istemeyen Beşiktaş yönetimi, daha önce de temas kurulan milli stoper Kaan Ayhan için bir kez daha girişimde bulunacak.

SERGEN YALÇIN ONAY VERDİ

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın transferine onay verdiği 26 yaşındaki milli oyuncuyu kiralamak isteyen Siyah-Beyazlılar, Kaan Ayhan ile anlaşması durumunda İtalyan ekibi Sassuolo ile pazarlık masasına oturacak.

Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündem milli oyuncu Kaan Ayhan

Schalke 04 altyapısında yetişen Almanya doğumlu milli futbolcu, 2016 yılında Fortuna Düsseldorf'a 500 bin Euro karşılığında transfer olmuştu. Aynı yıl ilk kez A Milli Takım formasını da giyen Kaan Ayhan, geçen yaz transfer döneminde ise İtalya Seria A ekiplerinden Sassuolo'ya 2,50 milyon Euro'ya transfer oldu. 

İtalya'da istediği kadar forma şansı bulamayan 26 yaşındaki oyuncu, milli formayı 40 kez terletirken 4 de gole imza attı.

BENFİCA'NIN STOPERİ DE LİSTEDE

Kaan Ayhan transferinin tamamlanamaması durumunda alternatif isim olarak Portekiz devi Benfica'da forma giyen Francisco Reis Ferrera'nın da gündemde olduğu belirtildi.

Benfica, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını La Liga'da Valencia formasıyla geçiren 24 yaşındaki stoperi kiralamak istiyor.

 

Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündem milli oyuncu Kaan Ayhan ile ilgili etiketler Beşiktaş Kaan Ayhan Sergen Yalçın sassuolo