"Savcıyım" dedi gününü gün etti! Bakın nasıl yakalandı...

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı bir ihbar üzerine yaptığı operasyonda kendini savcı olarak tanıtan bir kişiyi yakaladı... Savcı cüppesi ile sosyal medya ve arkadaşlık sitelerinde fotoğraflar paylaşan kişinin Adalet Yüksekokulu'nda öğrenci olduğu ortaya çıktı... Şimdi bu yolla insanları dolandırıp dolandırmadığı araştırılıyor...

İzmir'de kendini savcı olarak tanıtan bir kişi operasyon sonucu yakaladı... Savcı cüppesi ile sosyal medya ve arkadaşlık sitelerinde fotoğraflar paylaşan kişinin Adalet Yüksekokulu'nda öğrenci olduğu belirlendi...

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı operasyonda yakalanan Batuhan D.'nin üzerinde sahte savcı kimliği ele geçirildi. Savcılık, gözaltındaki Batuhan D.'nin herhangi bir dolandırıcılık veya nüfuz ticareti hadisesine karışıp karışmadığını da araştırıyor.

sahte_savcA_3

İHBAR GELDİ YAKALANDI

Gelen bir ihbar üzerine harekete geçen savcılık, Batuhan D. adlı kişinin sosyal medya hesaplarını incelemeye aldı.

sahte_savcA_4

İnceleme neticesinde sosyal paylaşım ve çöpçatan sitelerinde savcı cübbesiyle, mahkeme kürsüsünde çekilmiş fotoğrafı olan ve bilgi bölümüne de savcı olduğunu yaşan kişinin Batuhan D. olduğu anlaşıldı.

İzmir adliyesinde görevli çok sayıda hakim, savcı ve personel ile fotoğrafları da görülünce, bu fotoğraflardaki kişilere Batuhan D'nin fotoğrafları gösterilerek kim olduğu soruldu.

ADLİYE PERSONELİ TANIDI

Fotoğraftaki personellerden biri Batuhan D'nin stajer savcı olduğunu, arabasında da stajer savcı olduğuna dair tanıtım kartı olduğunu söyledi.

Yapılan araştırma neticesinde, Batuhan D'nin Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu dönemde adliyede staj yaptığı, mahkeme kürsüsündeki cübbeli fotoğrafı ve hakim savcılarla olan fotoğraflarını da bu dönemde çektirdiği belirlendi.

Batuhan D. savcılığın talimatıyla gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

"Savcıyım" dedi gününü gün etti! Bakın nasıl yakalandı... ile ilgili etiketler İzmir sahte savcı adalet yüksekokulu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.