Savcılıktan Metin Topuz ile ilgili iddialara yalanlama! "Ailesi arandı..."

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD Konsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un ailesi ile görüştürülmediği iddialarına yanıt verdi. Avukatının Topuz ile iddiaların aksine 3 kez görüştüğü belirtilen açıklamada ailesinin de bugün cezaevinde ziyaret edeceği belirtildi.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak suçundan gözaltına alınan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un avukatı ve ailesi ile görüştürülmediği iddiaları ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'den tutuklanan ABD Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz ile ilgili açıklama yaptı. Topuz'un bugün Silivri'de avukatı ile görüşeceği belirtilen açıklamada Topuz'a 30 Eylül, 2 Ekim ve 3 Ekim'de, avukatları ile görüşme imkanı sağlandığını ve bu hususun tutanağa geçirildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca ''Metin Topuz'un gerek aile fertleri gerekse avukatları tarafından herhangi bir görüşme isteğinin gerçekleşmemesi üzerine, başsavcılığımız talimatıyla 11 Ekim'de eşi A.Ö.T. ve avukatı Selman Alibaş, Silivri Cezaevi idaresi tarafından aranarak gerekli bilgilendirme yapılmış olup, avukat Alibaş tarafından ziyaretin bugün yapılacağı cevabı alınmıştır'' ifadelerine yer verildi.

Savcılıktan Metin Topuz ile ilgili iddialara yalanlama! "Ailesi arandı..." ile ilgili etiketler metin topuz İstanbul Başsavcılığı ayşe öznur topuz selman alibaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.