Savcı Sayan'dan günün yorumu! "Vatanı dolar olan"

CHP'li Savcı Sayan'dan dolar üzerinden hükümete eleştiri yağdıranlara sosyal medya hesabından tokat gibi bir cevap verdi. Sayan, "Dolar düşsün diye Reis'e oy vermedik, vatan düşmesin diye oy verdik. Vatanı dolar olanlar bunu anlamaz" dedi. Doların düşmesini istiyorsanız papazı bıraktığınız gün Osman Kavala'yı, Enis Berberoğlu'nu Demirtaş'ı ve diğerlerini de bırakın diyen Mirgün Cabas'a da okkalı bir cevap verdi.

Dolar yükseliyor diye mutlu olanlara, yükselen dolar üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verilmesini eleştirenlere CHP'li Savcı Sayan sosyal medya üzerinden yanıt verdi. 

"Biz dolar düşsün diye REİS'e oy vermedik, Vatan düşmesin diye oy verdik..! Vatanı dolar olanlar bunu anlamaz!" diyen Sayan Çanakkale'de bir tas hoşafla destan yazan kahramanları hatırlattı. 

Savcı Sayan'dan günün yorumu! "Vatanı dolar olan"

Ve, "Günde bir tas hoşafa şükür ederek, İngiliz donanmasına kafa atıp, Çanakkale geçilmez diyenlerin torunları olarak ABD dolarına boyun eğeceksek yazıklar olsun bize. 

Ekmeksiz yaşarız, hürriyetsiz asla... Yaşasın tam bağımsız Türkiye" ifadelerini kullandı.

 Sayan, skandal bir dolar yorumu yapan ve aba altından sopa gösteren sunucu Mirgün Cabas'ın "Dolar'ın düşmesini istiyorsanız, papazı bıraktığınız gün Osman Kavala'yı, Enis Berberoğlu'nu, Demirtaş'ı ve diğerlerini bırakın." sözlerine de tokat gibi bir cevap verdi.

Savcı Sayan'dan günün yorumu! "Vatanı dolar olan" - Resim : 2

Cabas'ın bu paylaşımı için "Dolar, birilireni bırakmakla düşüyorsa, demek ki mesele ekonomimizin sağlamlığı ve zayıflığı değil, uluslararası bir kumpas ve bu kumpası destekleyen içimizdeki düşmanlardır" ifadesini kullanan Sayan sözlerini "Alçaklar bütün argümanlarıyla ülkemize saldırıyorlar. Ama biz yeneceğiz. Yenilmeyeceğiz" diyerek tamamlıyor.

Savcı Sayan'dan günün yorumu! "Vatanı dolar olan" - Resim : 3

Savcı Sayan'ın bu yorumları binlerce beğeni ve retweet aldı.

 

 

Savcı Sayan'dan günün yorumu! "Vatanı dolar olan" ile ilgili etiketler Savcı Sayan doların yükselmesi Mirgün cabas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.