Maçka Parkı saldırısı iddianamesi tamamlandı

Maçka Parkı'nda genç doktora kırık şişe camıyla saldıran ve doktor arkadaşlarının gözleri önünde genç doktoru boğazından yaralayan zanlı Emrah Danışman hakkında ’kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Maçka Demokrasi Parkı’nda 11 Haziran’da meydana dehşet verici olayda, iki kadın meslektaşı ile yürüyen psikiyatri bölümü doktoru Süleyman Dönmezler,  zanlı Emrah Danışman ile laf atma meselesi nedeniyle tartıştı.

 

DOKTORU ŞİŞE İLE ÖLDÜRECEKTİ

Elindeki şişeyi kıran şüpheli Danışman, Dönmezler’i boğazını feci şekilde yaraladı. Olay yerine gelen ambulans ve arkadaşları genç doktora ilk müdahaleyi yaptı.Kaçan şüpheli Danışman, polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayına sevk edilen şüpheli Danışman tutuklandı.

KASTEN ADAM ÖLDÜRME SUÇUNDAN İDDİANAME

Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iddianamede şüphelinin ’kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep edildi.

Maçka Parkı saldırısı iddianamesi tamamlandı ile ilgili etiketler İstanbul Maçka Parkı Yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.