Savaşın acı yüzünü gösteren görüntü: Henüz 1,5 yaşında bombaların hedefi oldu

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali devam ederken çok acı görüntüler geliyor. Mariupol kentinde 1,5 yaşındaki bir çocuk bombaların hedefi oldu. Ailesi, küçük çocuğun cansız bedenini göz yaşlarıyla hastaneye götürerek sedyeye bıraktı. Evlerinden kaçmaya çalışan çok sayıda Ukraynalı günlerdir bombaların hedefi oldu.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 12. günde sürüyor. Rus güçlerinin bombardımanı devam ederken sivillerin tahliyesi güçlükle ilerliyor. Rusya Savunma Bakanlığı insani koridor açılması için bazı kentlerde geçici ateşkes uygulanacağını açıkladı. Hafta sonu da benzer karar çıkmasına rağmen insani koridor açılması girişimleri iki defa sonuçsuz kaldı ve evlerinden ayrılmaya çalışan siviller bombaların ve kurşunların hedefi oldu.

SAVAŞIN ACI YÜZÜNÜ GÖSTEREN ANLAR

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken savaşın acı yönünü gösteren görüntüler geldi. Mariupol kentinde 1,5 yaşında bir çocuk Rus bombalarının hedefi oldu. Adının Kirill olduğu öğrenilen erkek çocuğunun annesi ve erkek arkadaşı ile birlikte saldırılardan kaçmaya çalışırken meydana gelen patlamada ağır yaralandı. Cumartesi günü yaşanan olayda talihsiz çocuk hayatını kaybederken, ailesinin ağlayarak hastaneye koştuğu görüldü.

Savaşın acı yüzünü gösteren görüntü: Henüz 1,5 yaşında bombaların hedefi oldu

Küçük Kirill'in annesi Marina Yatsko ve erkek arkadaşı Fedor'un çocuklarının cansız bedenini sedyeye koyduktan sonra yas tuttukları görüldü.

SAVAŞTAN KAÇARKEN BOMBALARIN HEDEFİ OLDULAR

Öte yandan son iki gündür evlerinden kaçmaya çalışırken Rus bombalarının hedefi olan ve hayatını kaybeden Ukraynalıların cansız bedenlerinin yollara saçıldığı anlar gündeme bomba gibi düşmüştü.

Savaşın acı yüzünü gösteren görüntü: Henüz 1,5 yaşında bombaların hedefi oldu - Resim : 2

Dün Kiev yakınlarındaki İrpin kentinde yaşanan olayda evlerinde kaçmaya çalışan Ukraynalılar bombaların hedefi olmuştu. Korkunç olayın yaşandığı bölgede Türk gazeteciler de vardı.

Ukrayna'dan gelen açıklamaya göre Rus işgalinin başladığı günden bu yana aralarında çocukların da olduğu 331 sivil hayatını kaybederken binlerce sivil yaralandı.

Savaşın acı yüzünü gösteren görüntü: Henüz 1,5 yaşında bombaların hedefi oldu ile ilgili etiketler Ukrayna bomba Çocuk Kirill Mariupol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.