Savaşçı son bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak?

Yıldız Çağrı Atiksoy,Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Savaşçı bu akşam 33. bölümü ile ekranlara geldi. Her bölümünde olduğu gibi bu haftada heyecan ile izlendi. Oyuncu kadrosunu yanında hikayesi ile herkes tarafından beğenilen dizinin yeni bölümde neler yaşanacağını herkes merak ediyor. Bu hafta ise yayınlanan son bölüm izle. Peki haftaya izleyicileri neler bekliyor? İşte Savaşçı 33. bölüm fragmanı izle... Merak edilen sorunun cevabı detayları haberimizde....

Fox TV ekranlarının da yayınlanan efsane dizi Savaşçı 33. bölümü ile bu akşam yayınlandı. İzleyici tarafından her bölümü büyük bir hayranlıkla izlenen dizinin bu akşam yayınlanan bölümünden sonra haftaya neler olacağını heyecanla bekliyor. Reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında.Çatışma sahneleri ile gerilimin yükseldiği dizi 4 Mart'ta yayınlanacak yeni bölümde neler olacağı herkes tarafından araştırılıyor. İşte Savaşçı 34.bölüm fragmanı izle! Haftaya izleyicileri neler bekliyor? Detaylar haberimizde...

cats_6

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Diğer tarafta Pia, eski kocası Kuzgun’un gerçek yüzünü görür ve hayatının en büyük acısını yaşar. Kuzgun ise Albay Kopuz’u Pia’nın gözleri önünde ortadan kaldırmaya kararlıdır ve bu planı için hazırlıklara başlar. Kopuz Albay Kuzgun tuzağına doğru ilerlerken, Kılıç Timi de kırsalda Çeto ve adamlarının saldırısı altında kalacaktır.

SAVAŞÇI KONUSU

Savaşçı dizisinin akışı 15 Temmuz 2016'dan itibaren başlar. Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay) ve Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) daha önceki davalarda içeri alınmış ve alıkonmuş iki Türk subayıdır. 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası devletin üst kurumları Kopuz'un göreve dönmesini ister. Kopuz, eskiden liderliğini yaptığı "Kılıç Timi" kadrosunun kurulması şartıyla göreve döneceğini söyler. Başlarda itiraz edilse bile sonradan Albay Kopuz'un göreve dönmesi için Kılıç Timi toplanır. Kılıç Timi'nden bazıları ordudan atılmış, bazıları içeri atılmış olsa bile ordudan atılanlar göreve yeniden alınır. Ergenekon ve türü davalarda içeri atılmış askerler içeriden çıkarılır ve görevlerine geri dönerler. Göreve döndükten sonra sınır ötesi harekatlara katılırlar, PKK ile çatışmalara girerler akış bu şekilde devam etmektedir.

OYUNCULAR

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak),Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz),Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen),Burç Kümbetlioğlu (Başçavuş Bayram Bayat), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Uğur Biçer (Üstçavuş Emre Durmuş), Bahadır Vatanoğlu (Astsubay Galip Aygün), Hakan Dinçkol (Başçavuş Turan Hüseyinoğlu), Nazan Diper (Selver Bozok), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Onur Özaydın (Kubilay Ketenci), Zeynep Elçin (Yıldız Bozok), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kırlangıç), Yeliz Akkaya (Hatice Bayat), Zeki Ocak (Sami Çelik), Münire Apaydın (Handan Hemşire), Ali Tarık Fındık (Astsubay Çavuş İlyas Karaca), Necmettin Çobanoğlu (Necati Türkmen), Atakan Işıktutan (Üsteğmen Muhabere ), Serhat Nalbantoğlu (General), Yıldırım Gücük (Ruhi), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)

SARP LEVENDOĞLU

Türk oyuncu ve yönetmen.Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır. Savaşçı dizisinde de Haydar Bozkurt rolünü üstlenmektedir. Final yapmış olan Küçük Ağa dizisinde rol almaktaydı. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY

Türk dizi oyuncusu. İki yıl İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde devam etti. Ayrıca Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de almıştır.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle yıldızı parladı.Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat verdi. Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırmaktır.

indir_3

BERK OKTAY

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV'de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırmaktadıydı. Nisan'da Fox (Türkiye)'de başlaması planlanan Savaşçı dizisinde başrol oynuyor.

FIRAT ALBAYRAM

Türk oyuncu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezundur. Haliç Üniversitesi Tiyatro oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Atv`de yayınlanan Adanalı Show TV'de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D'de yayınlanan Merhamet adlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Şu anda Game and Play TV bünyesinde kendi yayınlarını yaparak derneklere para topluyor ve bağışlıyor.Ayrıca ihtiyaç sahibi okullara,engelli insanlara bağış amaçla Twitch Tv yayınları yapmaktadır.

Savaşçı 34.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak.

Savaşçı son bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Savaşçı 34bölüm fragman izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.