Savaşçı neden final yaptı? Kılıç Timi dizisi ne zaman başlıyor?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı 109. bölüm ile 12 Haziran akşamında izleyenlerine veda ederek final yaptı. 4 sezondur başarıdan başarıya koşan Savaşçı dizisi serisi böylece bitmiş oldu. Peki, Savaşçı neden bitti?

FOX TV ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen ve 4 sezondur hayranları tarafından her bölümünde yaşanan aksiyon sahneleriyle alkış alan Savaşçı dizisi final yaptı. 5. sezonunda kadrosuna kattığı isimlerle yeniden adından bahsettirmeyi düşünen Savaşçı dizisinde yaşananlar aslında olayların hiçte öyle olmadığını gösterdi.

Savaşçı Neden Final Yaptı?

4 sezondur yayınlanan, 5. sezonda ise birbirinden ünlü isimlerin kadroya dahil edildiği Savaşçı dizisi, usta oyunculardan Tamer Karadağlı’nın yapımdan ayrılmasından sonra iyice gözden düştü. 6 bölüm kadar ancak dizide kalabilen Karadağlı’nın ayrılışı yaprak dökümünü de beraberinde getirdi.

Berk Oktay’ın da Yasak Elma’ya transfer olması sonrasında hayranlarından büyük bir darbe yiyen Savaşçı’nın neden final yaptığı konusunda Limon Yapım’dan da herhangi bir açıklama gelmemesi kafaların karışmasına neden oldu.

Savaşçı neden final yaptı? Kılıç Timi dizisi ne zaman başlıyor?

Savaşçı Final Bölümünde Neler Yaşandı?

Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı ele geçirdikten sonra etkisizleştirerek halen ameliyatı süren Astsubay İlyas Karaca’nın kalbinin durması ile şok olmuştur. Her şeyi gören Gökçen hemşire şok içinde, Ayça’ya bunu nasıl söyleyeceğini düşünürken hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi kafalarından karışmasına sebebiyet vermiştir.

Hiç zaman kaybetmeden harekete geçmek isteyen Kopuz Albay, Çakal ve Artin’in bölgeden kaçmalarını engellemek adına yaptığı planı devreye sokmuştur. Kapana kısılan ikili, çaresizlik içinde bölücü örgütten destek alsalar da dağdaki zorlu yaşam koşulları onları psikolojik olarak çökertmiş ve ilk hatalarını yapmaya zorlamıştır.

Savaşçı neden final yaptı? Kılıç Timi dizisi ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Kopuz Albay Kılıç Timi’ni acil harekete geçirirken, Çakal ve Artin de son kozlarını oynamaktan geri kalmamışlardır. Ancak ellerine geçen fırsatla kurtulacaklarını sanan ikili için işler pek yolunda gitmemiştir. Çünkü onları ortadan kaldırmaya kararlı olan Kılıç Timi’nin canı pahasına da olsa vazgeçmeye hiç niyetleri olmamıştır.

Kılıç Timi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Savaşçı dizisinin finalinde verilen bir mesaj da dikkatlerden hiç kaçmadı. Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyince herkes bir anda şaşkına uğradı. Bu final belki Savaşçı dizisinin sonu oldu ama Kılıç Timi için bir başlangıç olacağının da sinyallerini vermiş oldu.

Savaşçı neden final yaptı? Kılıç Timi dizisi ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Savaşçı kılıç timi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.