Savaşçı dizisine yeni sürpriz!

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce birçok dizide rol alan Engin Benli, 'Kuzgun' karakterine hayat verecek.

Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Çağrı Şensoy, Alican Albayrak, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar'ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği "Savaşçı" dizisine sürpriz bir isim daha katıldı.

"KUZGUN" KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Kanıt dizisindeki başkomiser rolüyle ünlenen, başarılı sinema ve tiyatro oyuncusu Engin Benli, dizide "Kuzgun" adlı karaktere hayat verecek.

Yeni rolüyle ilgili çalışmalarına başlayan Benli, dizide Kılıç Timi'yle amansız bir savaşa girecek, uluslararası terörist "Kuzgun" olarak izleyici karşısına çıkacak. Sinema ve edebiyatta ölümün simgesi olan Kuzgun, sıradan "kötü adam" tiplemelerinin oldukça uzağında bir karakter.

Savaşçı dizisine yeni sürpriz! ile ilgili etiketler Savaşçı Fox TV kuzgun engin benli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.