Savaşçı Dizisinde Tamer Karadağlı Gitti! Ünlü İsim Geldi! İşte Yeni Oyuncu Kadrosu

Fox TV ekranlarında yer alan Savaşçı dizisinde büyük değişimde önemli bir adım atıldı. Fox TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Savaşçı, beşinci sezonu ile yoluna kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin yeni bölümü 22 Mayıs Cumartesi akşamı ekranda olacak ve seyircileri bir hayli şaşırtacak gelişmeler ortaya çıkacak.

Fox TV ekranlarında yer alan Savaşçı dizisinde büyük değişimde önemli bir adım atıldı. Fox TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Savaşçı, beşinci sezonu ile yoluna kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin yeni bölümü 22 Mayıs Cumartesi akşamı ekranda olacak ve seyircileri bir hayli şaşırtacak gelişmeler ortaya çıkacak. Bunlardan önce ise artık dizinin yeni bölümlerinde başarılı oyuncu Tamer Karadağlı yer almayacak. Güçlü oyuncu hem Uzi hem de Albay Göktürk olarak dizide iki karaktere yön vermişti.

Savaşçı Dizisinde Tamer Karadağlı Gitti! Ünlü İsim Geldi! İşte Yeni Oyuncu Kadrosu

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde ise bu iki karakterin de hikâyeden ayrıldığına izleyiciler tanık oldu. Tamer Karadağlı için toplamda altı bölümlük Savaşçı macerası da kapanmış oldu. Şimdi ise dizide heyecanı ve aksiyonu yükseltmek adına büyük bir yenilik yapılması bekleniyor. 

Savaşçı Macerası Devam Ediyor

Ekranların fenomen dizisi olan Savaşçı macerası ve hikayesi hızlı bir şekilde devam ediyor. Ekibe tam altı farklı ve yeni karakter geliyor. Tam 106. bölümden itibaren bu yeni karakterler ile birlikte dizinin hikayesinde farklı konular ele alınacak. Tecrübeli ve deneyimli oyuncuların da rol aldığı altı yeni karaktere hayat verecek olan isimler ise şu şekilde : Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren yeni isimler arasında yer alıyor.

Savaşçı Dizisinde Tamer Karadağlı Gitti! Ünlü İsim Geldi! İşte Yeni Oyuncu Kadrosu - Resim : 2

Yeni Bölümlerde Yeni Oyuncular

Furkan Ak; Bektaş’ın küçük kardeşi “Alper Subaşı” olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken, Yener Gürsoy; terör ve anarşi odakları tarafından Türkiye’nin güney bölge sınırı ve sınır ötesinde mücadele etmesi için gönderilmiş “Çakal” isimli bir teröristi canlandıracak. Selim Erdoğan “Şiyar” kod isimli örgüt şefini; Emre Fakıoğlu Çakal’ın iş birlikçisi “Artin” kod isimli terörist rolünü üstlenecek. 

 

Savaşçı Dizisinde Tamer Karadağlı Gitti! Ünlü İsim Geldi! İşte Yeni Oyuncu Kadrosu ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.