Savaşçı Dizisi Final mi Yapacak! 2 Bölüm Sonra Ekranlara Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Ağzından Kaçırdı

Televizyon dizileri arasında sevilerek izlenen Fox’ un beş sezondur devam eden dizisi savaşçı sona mı erecek? Kadrosunda Ediz Hun. Tamer Karadağlı ve Sarp Levedoğlu’ nun bulunduğu dizinin iki bölüm sora final yapacağı kulaktan kulağa yayılmış durumda acaba doğrumu?

Televizyon dizileri arasında sevilerek izlenen Fox’ un beş sezondur devam eden dizisi savaşçı sona mı erecek? Kadrosunda Ediz Hun. Tamer Karadağlı ve Sarp Levedoğlu’ nun bulunduğu dizinin iki bölüm sora final yapacağı kulaktan kulağa yayılmış durumda acaba doğrumu? Dört sezondur reyting rekorları kıran başarılı dizi son sezonunda aynı başarıyı yakalayamamış görünüyor. Bu sebepten ekranlara veda edeceği söyleniyor.

Savaşçı Dizisi Final mi Yapacak! 2 Bölüm Sonra Ekranlara Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Ağzından Kaçırdı

Diziye bu sezon katılan Tamer Karadağlı canlandırdığı Albay Oktay Göktürk karakteriyle her ne kadar beğeni toplamış olsa da diziyi kurtarmaya yetmedi. Ünlü oyuncunun diziden ayrılması reytingleri büst bütün düşürdü.

2 Bölüm Sonra

Bazı haberlere göre savaşçı dizisi iki bölüm sonra veda etmeye hazırlanıyor. Dünyanın en zor şartlarında ve akla hayale sığmayacak güçlüklerine karşı dayanan ve hayatlarını bu yola adamış bordo berelilerin hayat hikayesini anlatan dizi her cumartesi fox ekranlarında seyircisi ile buluşuyordu. Dizi doğu Anadolu bölgesinde çekilmek istense de zorlu bölge şartlarından dolayı farklı yerlerde çekiliyor.

Savaşçı Dizisi Final mi Yapacak! 2 Bölüm Sonra Ekranlara Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Ağzından Kaçırdı - Resim : 2

Dağ sahneleri için Konya ve Ankara’nın dağlık bölgeleri kullanılıyor. Diğer sahneler için de Eskişehir’de çekimler yapılıyor. Birçok yeni isim dizide boy gösterirken. Berk Oktay diziden ayrıldı. Neden ayrıldığı seyirciler tarafından merak konusu olsa da hiçbir açıklama yapılmadı. Gelecek Bölümlerde diziye kimler girecek veya diziden kimler ayrılacağı şimdiden merak konusu oldu. Savaşçı Yeva karakterine hayat veren oyuncu Güneş Yavrak seyircilerin dikkatini çekerek merak konusu oldu.

Savaşçı Dizisi Final mi Yapacak! 2 Bölüm Sonra Ekranlara Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Ağzından Kaçırdı - Resim : 3

Savaşçı Hayranlarını Üzdü

Fox ekranlarında 5 sezondur yayınlanan dizi uzun zamandır yeni bölüm vermiyor. Tamer Karadağlının diziden ayrılmasından sonra altı yeni oyuncuyla anlaşma yapılmış olsa da buda dizinin reytinglerini artırmaya yetmemiş gözüküyor. Artık dizide yol ayrımına gelindi. Savaşçı dizisinin kalan son iki bölümü yayınlandıktan sonra ekranlara veda edeceği söylendi.

Savaşçı Dizisi Final mi Yapacak! 2 Bölüm Sonra Ekranlara Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Ağzından Kaçırdı ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.