Savaşçı 42.bölüm fragmanı izle!

Fox TV'de Savaşçı ekranların sevilen dizileri arasında yer alıyor. Heyecanın tavan yaptığı dizi soluksuz izleniyor. Gerilim dolu sahneleri ile de ekranlara damgasını vuruyor. Bu akşam 41.bölümü ile ekranlara gelen dizide haftaya yaşanacaklar merak ediyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Savaşçı 42.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun yer aldığı, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu kaleme aldığı Savaşçı her bölümü seyirci trafından hayranlıkla izleniyor. Reyting yarışında da bir çok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında bulunuyor. Bu akşam 41.bölümü ile izleyicilerle buluşan dizide Yüzbaşı Haydar şehit mi oldu endişesi olan Kılıç Timi, atılan havan mermileriyle ateş çemberinin içinde kalır. Haftaya neler olacağı ise merak konusu. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Savaşçı 42.bölüm fragmanı izle! Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...
Savaşçı 42.bölüm fragmanı izle!
 
 
SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
 
Yüzbaşı Haydar şehit mi oldu endişesi yaşayan Kılıç Timi, atılan havan mermileriyle ateş çemberinin içinde kalır. Bayram Yörük Haydar’ı hayata döndürmeye çalışırken, Albay Kopuz ve diğer askerler teröristleri bertaraf etmek zorundadır.
 
Diğer tarafta ise Seyfi’nin açığa çıkması an meselesidir. Seyfi’nin muhbirlik yaptığından şüphelenen Kuzgun, Albay’ın aldığı önlemle kuşkularında tereddüt etse de Seyfi’nin cezasını keser. Ancak kaçış yolunda gelişen beklenmedik durum, Kuzgun ve adamlarını karşı karşıya getirir. Roza ve Çeto’nun ihanetine uğrayan Kuzgun son kozunu oynamak için harekete geçerken, Albay Kopuz’un da Kuzgun’u ortadan kaldırmadan karargaha dönmeye niyeti yoktur.
 
40.BÖLÜM ÖZETİ
 
Çiğdem ve Yeter deşifre olma riskiyle karşı karşıya kalmışlardır. Kılıç Timi silah arkadaşlarını kurtarmak için Kağan’dan emir beklerken, Çiğdem’in şaşırtan hamlesi olayın seyrini değiştirir.
Diğer tarafta ise Seyfi’nin karargahta olması gerilime sebep olur. Selçuk ve Doğan onu durdurmaya çalışırken, Albay’ın müdahelesi kafaları karıştırır.
Roza ve Çeto, köylerden silah zoruyla topladıkları adamlarla Kuzgun’un yanına ulaşmaya çalışırken, attıkları pusuyla izlerini kaybettirmeye çalışırlar. Ancak peşlerinde olan Kılıç Timi’nin vazgeçmeye niyeti yoktur ve Albay Kopuz’un da sahaya çıkmasıyla hedefe adım adım yaklaşırlar.
 
39.BÖLÜMDE YAŞANANLAR
 
Selçuk’un canı pahasına Türk bayrağını tepeden indirmeyen Kılıç Timi, onun için son görevini yerine getirmiştir. Yüzbaşı Kağan, yaptığı planla Çeto ve Seyfi’ye cehennemi yaşatmak için harekete geçer. Ama bu arada Kılıç Timi’ne gelen haber tam bir sürpriz olacaktır.
Albay Kopuz ise ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir şimdi. Pia Kuzgun’un amacını anlamıştır ancak her şey için çok geçtir artık. Sevdiği adama ölümü getirmiştir.
Gelen istihbaratlar doğrultusunda, Kuzgun’un bir sonraki hamlesini tahmin eden Yüzbaşı Kağan hazırlığını yapar. Fakat büyük risk taşıyan bu operasyon için düğmeye basılırken, aynı anda karargahta gelişen beklenmedik durum, olayları daha da karmaşık hale getirecektir.
 
ALİCAN ALBAYRAK
2 Nisan 1987 tarihinde İzmir' de dünyaya gelen oyuncu ailesinin tek çocuğudur. Öğrenim hayatına İzmir' de başlayan Alican, üniversiteyi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde okumuştur.
 
Spora çocuk yaşta başlamış ve her zaman, sanatı ve sporu bir arada yürütmüştür. Karşıyaka Spor Kulübü' nün alt yapısında geçen 8 senenin sonunda hayatının geri kalanında tiyatroya ağırlık verdi.
 
İlköğretimin bir kısmını Özel İzmir Lisesi, ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi'nde tamamladı. Lise yıllarında artık geleceğe dair fikirleri netleşen Alican yoğun bir programla Güzel Sanatlar Fakültesi giriş sınavlarına, İzmir Güzel Sanatlar Oyuncuları özel Tiyatrosu'nda hazırlanmaya başladı. Bu yoğun hazırlık süreci sonrası 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi - Güzel Sanatlar Fakültesi/Oyunculuk Ana Sanat Dalı öğrenimine hak kazandı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda stajını tamamlayan ve ABD' ye giden oyuncu, burada bir süre workshoplara katılıp ülkesine geri döndü. Televizyon kariyerine 2011 yılında başlayan Albayrak günümüzde hala aktiftir.
 
ESAT MURAT SEREZLİ
Türk sinema ve dizi oyuncusu. İstanbul’da dünyaya geldi. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli nin oğludur Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından tibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Çalışırken, zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker oldu. Profilo Küçük Ev Aletleri için çektiği 4 reklam başarı kazandı, yıllarca hatırlanan, en sevilen reklamlardan oldu. Kristal Elma kazandı. Hemen ertesi sene Axess için yarattığı Komiser Kemal tiplemesi de büyük beğeni topladı ve o reklamlar da Kristal Elma kazandı.Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3 boyutlu animasyon ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yöneldi.Birçok sinema filmi, dizi ve sitcomun ardından, “Av Mevsimi Ve Devrim Arabaları ”’ndaki drama performansları ününü arttırmasına yetti. Özel gecelerde sunucukları ve reklam seslendirmeleri ile de bilinen oyuncu, İyi Beslen Mutlu Yaşa adlı programın ardından, 2013 yılında da Atv'de Kapanmadan Kazan programını sunmaya başladı.

 

 

Savaşçı 42.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Savaşçı 42bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.