Savaş büyüyebilir! Hamas lideri Haniye: Savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e doğru yayabiliriz

Hamas lideri İsmail Haniye, Aksa Tufanı ile başlayan ve Gazze'de devam eden savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e doğru yayabileceklerini söyledi.

Hamas siyasi lideri İsmail Haniye, Hamas'ın Gazze'de devam eden savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e yayma niyetinde olduğunu belirti ve Arap ülkelerine çağrıda bulundu.

İSRAİL İLE NORMALLEŞME SÜRECİNDEKİ ARAP ÜLKELERİNE SESLENDİ

Reuters'ın haberine göre; Haniye, İsrail ile normalleşme anlaşmaları yapan Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn gibi Arap ülkelerine yaptığı çağrıda, "Arap kardeşlerimiz de dahil olmak üzere tüm ülkelere diyoruz ki, direnişçiler karşısında kendini koruyamayan bu varlık size hiçbir koruma sağlayamaz" söyledi 

Haniye, Hamas'ın savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e yayma niyetinde olduğunu belirterek "Savaş siyonist varlığın kalbine taşındı" ifadelerini kullandı.

 

Savaş büyüyebilir! Hamas lideri Haniye: Savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e doğru yayabiliriz ile ilgili etiketler Gazze Kudüs
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.