"Şaşkınlık ve ibretle dışarıdan izliyoruz"

Bugün Ankara'da CHP'nin 37. Olağan Kurultayı gerçekleştirildi. CHP'nin Onur Kurulu üyeleri ise davetli oldukları halde kurultay salonuna alınmadı. Onur Kurulu üyelerinden Bedri Baykam bu duruma sosyal medya hesabından isyan etti. Baykam, "Onur kurulu üyeleri olarak bu kritik günlerde oldu bittiye getirilerek yapılan kurultayı şaşkınlıkla ve ibretle dışardan izliyoruz." diye tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun diğer adaylar yeterli imzayı toplayamadığı için tek aday olarak başkan adayı olarak girdiği 37. Olağan Kurultayı'nda skandal bir ilk yaşandı.

Bugüne kadar kurultayların her zaman önemli bir unsuru olarak salonda yerini alan Onur Kurulu Üyeleri bu kez içeri alınmadı. 

Kurultayı salon dışında hazırlanan bir yerde dev ekrandan izlemek zorunda kalan Onur Kurulu Üyeleri'nden Bedri Baykam bu duruma sosyal medyadan isyan etti.

Baykam, "CHP’de Kurultay salonuna alınmayan Onur kurulu üyeleri olarak, Bu kritik günlerde oldu bittiye getirilerek yapılan kurultayı şaşkınlıkla ve ibretle dışardan izliyoruz.

Ağır toplar burada: Kemal Anadol, Fikri Sağlar, Mehmet Sevigen, Hüsnü Bozkurt, Şahin Mengü, Abdülrezzak Erten, açıklama yapıyoruz" sözleri ile içeri alınmamalarına tepki gösterdi. 

"Şaşkınlık ve ibretle dışarıdan izliyoruz"

"Şaşkınlık ve ibretle dışarıdan izliyoruz" ile ilgili etiketler CHP Kurultay Onur Kurulu Üyesi bedri baykam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.