Şaşırtıcı ama gerçek! Twitch'te en çok GTA 5 izlendi

Çıkışının ardından 8 yıl geçmesine rağmen GTA 5 en çok oynanan ve merak edilen oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Twitch'in yaptığı son açıklamaya göre 2021 yılında en çok izlenen oyun GTA 5 oldu. Rockstar'ın 2013 yılında çıkardığı oyun toplamda 2.1 milyar saat izlendi

Rockstar'ın geliştirdiği GTA 5'in çıkışının üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen hala milyonlarca oyun sever tarafından oynanmaya ve takip edilmeye devam ediyor. Canlı yayın platformu Twitch'in açıkladığı son veriler ise oyunun geldiği boyutu gözler önüne sererken oldukça şaşırttı. Buna göre, 2021 yılında Twitch'te en çok izlenen oyun GTA 5 oldu. GTA 5'in toplam izlenme süresi ise 2.1 milyar saat.

Şaşırtıcı ama gerçek! Twitch'te en çok GTA 5 izlendi

GTA 5'i 1.8 milyar saat izlenen League of Legends ve bir milyar saat Fortnite takip etti. Öte yandan GTA 5'ten daha fazla ise 'Just chattin' kategorisi izledi.

Şaşırtıcı ama gerçek! Twitch'te en çok GTA 5 izlendi - Resim : 2

2013 yılında konsollar için çıkan ve daha sonra PC'ye gelen GTA 5 özellikle online moduna yaptığı birçok eklemeyle hala dünyanın en çok satan oyunu konumunda. Yeni nesil konsolların çıkmasına ve yeni bir GTA oyunu için beklentiler artarak devam ederken GTA 5'e yeni eklemeler gelmeye devam ediyor.

 Şaşırtıcı ama gerçek! Twitch'te en çok GTA 5 izlendi - Resim : 3

Şaşırtıcı ama gerçek! Twitch'te en çok GTA 5 izlendi ile ilgili etiketler Twitch gta 5 izlenme 2021 yılı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.