Şaşırtan istatistik: Galatasaray'da tam 20 isim ilk kez şampiyonluk yaşadı!

Spor Toto Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da kadroda bulunan tam 20 futbolcu kariyerinde ilk defa şampiyonluk yaşadı. Bu isimler arasında Zaniolo, Mata ve Mertens gibi isimler de var.

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. 23. kez ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım ligin bitimine 2 hafta kala kutlamalara başladı.

MUSLERA'NIN 6. SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU

Uruguaylı file bekçisi Muslera, Galatasaray kariyerindeki 6. Şampiyonluğunu yaşadı. Galatasaray'da ayrıca Yunus Akgün 2, Gomis 1, Emre Taşdemir de 1 kez sarı kırmızlı formayla şampiyonluk yaşayan diğer isimler oldu.

20 İSİM İLK KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Sarı kırmızılı takımda 20 futbolcu ise ilk kez şampiyonluk yaşadı. İşte ilk kez şampiyonluk yaşayan futbolcular:

Okan Kocuk, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Mathias Ross, Emin Bayram, Sam Adekugbe, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Leo Dubois, Berkan Kutlu, Nicolo Zaniolo, Juan Mata, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Milot Rashica, Yusuf Demir, Dries Mertens, Hamza Yiğit Akman, Özgür Baran Aksaka.

Şaşırtan istatistik: Galatasaray'da tam 20 isim ilk kez şampiyonluk yaşadı! ile ilgili etiketler Galatasaray şampiyon Dries Mertens Juan Mata Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.