SASA Hollanda'da şirket kurdu, hisselerde yükseliş yaşandı

Borsa dünyasının en çok konuşulan şirketleri arasında yer alan SASA'da sermayenin tamamı yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Sasa Uluslararası Finansal Yatırım A.Ş.'ye ait olmak üzere Hollanda’da Sasa Trading BV unvanlı yeni bir şirket kurdu, borsada hisseler fırladı. İşte detaylar...

İbrahim Acar
İbrahim Acar

SASA Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu! Hisselerde yükseliş yaşandı - Borsa dünyasının en çok konuşulan şirketleri arasında yer alan SASA'da sermayenin tamamı yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Sasa Uluslararası Finansal Yatırım A.Ş.'ye ait olmak üzere Hollanda’da Sasa Trading BV unvanlı yeni bir şirket kurdu.

SASA Hollanda'da şirket kurdu, hisselerde yükseliş yaşandı

Türkiye gündeminde son dönemlerde sık sık konuşulan hisseler arasında yer alan SASA'da şirket tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Önümüzdeki dönemde yurt dışında yapılabilecek yatırımlar ve kurulabilecek ortaklıklar ile küresel kredi ve sermaye piyasalarında gerçekleştirilebilecek işlemlerin daha hızlı ve etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla, sermayesinin tamamı %100 bağlı ortaklığımız olan Sasa Uluslararası Finansal Yatırım A.Ş.’ye ait olmak üzere Hollanda’da 1.000.000 Euro sermaye ile Sasa Trading BV unvanlı yeni bir şirket kurulmuştur.”

HİSSELER FIRLADI

SASA tarafından KAP'a yapılan açıklama gündeme düşer düşmez hisse senetlerinde bir anda yükseliş başladı. Gün içerisinde 110 liraya düşen SASA tekrardan 116,30 liraya kadar çıktı.

SASA Hollanda'da şirket kurdu, hisselerde yükseliş yaşandı ile ilgili etiketler ekonomi SASA Hollanda
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.