Saros Körfezi'nde balıkçı teknesi battı

Saros Körfezi'nde balıkçı teknesinin batması sonucu 4 kişi kayboldu. Uğur Soydan isimli kişi olaydan saatler sonra, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından denizde sağ olarak kurtarıldı. Kıyıya çıkarılan Soydan'ın ekiplere 'Diğerlerine gidin' şeklinde seslendiği duyuldu.

Enez sahilinden balık tutmak için denize açılan 4 kişinin içinde bulunduğu tekne, henüz bilinmeyen bir sebeple battı. Teknede bulunanlar denize düşerken, 4 kişiden biri kendi çabalarıyla yüzerek karaya ulaşmayı başardı. Kazazede Enez Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer 3 kişinin bulunması için arama çalışmaları başlatıldı.

1 kara radarı,1 AFAD ekibi ile karadan, 3 sahil güvenlik teknesi, 4 büyük boy balıkçı teknesi ile denizden, 1 helikopter ile havadan kayıp vatandaşlar için yapılan aramada 1 kişiye daha ulaşıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen şahsın hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

Sağlık ekipleri tarafından sedye ile ambulansa taşınan Uğur Soydan'ın, "Diğerlerine gidin, diğerlerine gidin" diyerek, görevlilere seslendiği duyuldu. İpsala Belediyesi personeli olduğu öğrenilen Soydan, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Denizde kaybolan tekne sahibi Kemal Abay ile Hasan Soydan'ı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal da Enez'e giderek, arama kurtarma çalışmalarını takip etti. Aksay, kıyıda bekleyen kayıp yakınları ile de görüşüp, kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Saros Körfezi'nde balıkçı teknesi battı ile ilgili etiketler Edirne tekne battı alabora
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.