Şarkılar Bizi Söyler'e damga vuran anlar... İzel, Hakan Altun'a evlenme teklifi etti

Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının dün yayınlanan 33. bölümünde şarkıcı İzel’in meslektaşı Hakan Altun’a yaptığı sürpriz evlilik teklifi herkesi şaşırttı.

Şarkılar Bizi Söyler dün akşam yayınlanan 33. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşamki konukları ise Kutsi, İzel ve Atakan Çelik ile Safa Sarı oldu.

Eğlenceli anların yaşandığı programda İzel’den meslektaşı Hakan Altun’a sürpriz bir teklif geldi. Eğlenceli anların yaşandığı programda İzel Hakan Altun’a evlenme teklifi etti, o anlar ise Sibel Can ve diğer konuklar büyük şaşkınlık yaşadı.

Şarkılar Bizi Söyler'e damga vuran anlar... İzel, Hakan Altun'a evlenme teklifi etti

İzel, evlenme teklifinin ardından “Bir sen kaldın bir beyaz kaldı bir ben kaldım, ben Beyaz’ı denedim ama olmadı” diyerek espri yaptı.


İzel sözlerine “Ben sana ödül verirken benim fanlarım bizi çok samimi bulmuş ve İzel ile Hakan evlensin diye bir kampanya başlatmışlar. Şimdi benden bunu çok istiyorlar ben onların isteklerini asla kıramam” şeklinde devam etti.

İzel’in evlenme teklifinin ardından ise Kutsi, stüdyoya ‘ İlan-ı Aşk’ isimli şarkısını seslendirerek girdi.

 

 

Şarkılar Bizi Söyler'e damga vuran anlar... İzel, Hakan Altun'a evlenme teklifi etti ile ilgili etiketler Hakan Altun İzel Sibel Can şarkılar bizi söyler hüsnü şenlendirici Atakan Çelik safa sarı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.