Şarkılar Bizi Söyler 19 Kasım Cumartesi Konuklarıyla Coşacak! Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kimler?

Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'nin Cumartesi akşamları ekrana geldiği Şarkılar Bizi Söyler yeni konuklarıyla eğlenceli anlar yaşatacak. Peki 19 Kasım Şarkılar Bizi Söyler konukları kim?

Cumartesi akşamları Kanal D'de yayınlanan Poll Production by Polat Yağcı imzalı Şarkılar Bizi Söyler bu hafta İlker Ayrık'ın oyunlarıyla izleyiciye keyifli anlar yaşatacak. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler tüm hızıyla akacak.

Stüdyoda kahkaha tufanı kopacak anlarda İlker Ayrık'ın oyunları olacak. Ayrık'ın "Ters Kadeh" oyununda Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve programın bu haftaki konukları Bendeniz ve Buray yarışacak. Sanatçılar, kadeh içinde pinpon topumu çevirmeye çalıştıkları anlar kahkahalara neden olacak.

Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI 19 KASIM

Bendeniz ve Buray'ın konuk olacağı Şarkılar Bizi Söyler'de ikinci oyun Anla Beni olacak. Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici yüksek sesle verilen kulaklığı takarak, karşıdakinin dudaklarını okumaya çalışırken stüdyoda kahkahalar yükselecek.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü 19 Kasım Cumartesi Kanal D'de.

Şarkılar Bizi Söyler 19 Kasım Cumartesi Konuklarıyla Coşacak! Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kimler? ile ilgili etiketler Şarkılar Bizi Söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.