Şarkıcı Yusuf Güney'den astral seyahat açıklaması! "Bir süredir dünyada yoktum"

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in 2021 yılında çeşitli programlarda yaptığı astral seyahat açıklamaları oldukça ses getirmiş ve gündemi meşgul etmişti. Hala konuyla ilgili açıklamalar yapan şarkıcı bir süredir dünyada yoktum sözleri ile gündeme bomba gibi düştü.

Güney, astral seyahat ile uzaya gidebildiğini, zaman kısıtlaması olmadan her yere gidebildiğini ve hatta gezegenler arası seyahat bile yapabildiğini iddia etmişti. Bu açıklamalar, bazı kişiler tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, bazı kişiler tarafından da inanılmaz ve ilgi çekici bulunmuştu.

Güney, astral seyahatin bilimsel olarak da kanıtlanmış bir olgu olduğunu savunmuş ve bu deneyimi yaşamak isteyenlere çeşitli önerilerde bulunmuştu.

"HERKES YAŞAYABİLİR"

Güney, astral seyahatin bedenden ruhun ayrılması ve farklı boyutlara seyahat edilmesi olduğunu savunuyor. Bu deneyimi yaşarken uzayda seyahat ettiğini, ölen yakınlarıyla iletişime geçtiğini ve geçmiş yaşamlarına dair anılar gördüğünü söylüyor. Astral seyahatin herkesin yapabileceği bir deneyim olduğuna inanıyor ve bu konuda bilgi edinmek ve denemek isteyenlere çeşitli önerilerde bulunuyor.

"UZAYLILARLA İLGİLİ ÇOK ACAYİP ŞEYLER YAŞAYACAĞIZ"

NASA'nın paylaştığı ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan UFO görüntüleri hakkında ise Güney, "Dünyaya geleceklerini söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil, sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım" demişti.

İKİ YIL ÖNCE SÖYLEMİŞTİM

İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı. Ay’ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor.

"DÜNYEVİ İŞLERE ZAMAN AYIRACAĞIM"

Müzik dünyasının yetenekli ismi Yusuf Güney, gençlik şenliği kapsamında Babaeski’de sahneye çıktı. On Binlerce kişinin izlediği konser öncesi açıklamalar yapan Yusuf Güney, bir süredir gündeme geldiği astral seyahat haberlerine gönderme yaparak, “Yeni projelerim geliyor. Bir süredir dünyada yoktum, geri döndüm. Manevi tarafıma yönelmiştim ama artık dünyevi işlere de zaman ayıracağım. Sevdiklerime yeni şarkılar sunmak istiyorum” dedi.

"ALLAH'A SIĞININ"

Yusuf Güney’e Gündüz Onat Festival alanını dolduran seyirciler eşlik ederken Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla sahnede Yusuf Güney’e plaket sundu. Başkanın ricasını kırmayan Yusuf Güney taklitleriyle izleyenleri güldürdü. Kendisini izlemeye gelen gençlere önemli mesajlar da veren Yusuf Güney, “Sizlerden ricam uyanık olun. Aradan tüm aracıları kaldırıp Allah’a sığının” dedi.

 

Şarkıcı Yusuf Güney'den astral seyahat açıklaması! "Bir süredir dünyada yoktum" ile ilgili etiketler Yusuf Güney Şarkıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.