Şarkıcı Yeliz, kendisinden 15 yaş küçük Özcan Deniz'le yaşadığı aşkı anlattı

70 ve 80'li yıllarda adından sıkça söz ettiren, Türk Pop Müziği'nin önemli isimlerinden Yeliz, konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın programında bilinmeyenlerini anlattı. Şarkıcının, Özcan Deniz ile ilgili açıklamaları programa damga vurdu.

Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz (48) ile bir dönem aşk yaşadığını söyleyen Yeliz (63), ayrılık sonrası zor günler geçirdiğini belirtti.

Şarkıcı Yeliz, kendisinden 15 yaş küçük Özcan Deniz'le yaşadığı aşkı anlattı

İtalyan Lisesi'nden arkadaşı Nilüfer'in desteği ile müzik hayatına başladığını söyleyen şarkıcı, evliliklerinde yaşadığı şiddet olaylarını ve geçirdiği zor günleri anlattı. Annesine söylediği bir yalan sonrası şöhret kapılarının aralandığını belirten müzisyen, 12 gün aşk yaşadığı Özcan Deniz hakkında da çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Yeliz, kendisinden 15 yaş küçük Özcan Deniz'le yaşadığı aşkı anlattı - Resim : 2

 Özcan Deniz işle 12 günlük bir aşk hikayesi olduğunu söyleyen Yeliz şu açıklamalarda bulundu;

''Özcan Deniz'e çok aşık oldum. 12 gün evden çıkmadık. Ben çalışıyordum, gece dönüyordum. O bekliyordu beni. Özcan Deniz yeni piyasaya çıkıyordu, şimdiki gibi rahat değildi. Rahmetli Hilmi Topaloğlu da onay vermemişti.Topaloğlu, "Sen daha yolun başındasın. Kendinden 10 yaş büyük kadınla niye berabersin" demişti Özcan Deniz'e. Ayrılmak zorunda kaldık. Sonu olmayacağı için bitti. Ben ayrıldığım zaman babamı çağırmıştım. Babamın dizine yatıp 'Baba çok acı çekiyorum' dediğimi hatırlıyorum.''

Şarkıcı Yeliz, kendisinden 15 yaş küçük Özcan Deniz'le yaşadığı aşkı anlattı - Resim : 3


YELİZ KİMDİR?

Fatma Yeliz Eker ismiyle bilinen şarkıcı Yeliz, 12 Aralık 1957'de doğdu.

İtalyan Lisesi'nden arkadaşı Nilüfer'in desteği ile müzik hayatına başladı. 1975 Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Finali'nde ikinci olan Yeliz, yarışmadan sonra yayınlanan 45'likleri ile Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden biri oldu. Bir tarafında "Bu Ne Dünya" diğer tarafında "Yalan" isimli şarkıların yer aldığı 45'liği dönemin en çok satan plağı oldu. 1983 yılında evlendiği zaman müziğe 7 yıl ara verdi. 1978'den 1988'e kadar arabesk ve fantezi müzik dalında çalışmalar yapan ve pop müziğe döndüğü 1992 albümü "Haklıydın" sonrasında müzik hayatına bir süre ara veren Yeliz, 2007 yılında "Haykırdım Sessizce" isimli albümü ile müziğe geri döndü.

Şarkıcı Yeliz, kendisinden 15 yaş küçük Özcan Deniz'le yaşadığı aşkı anlattı ile ilgili etiketler YouTube Şarkıcı Yeliz Yeliz Fatma Yeliz Eker
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.