Şarkıcı Ufuk Beydemir, 7 yaşındaki İsmail'in yazdığı şiiri besteledi

'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan 30 yaşındaki müzisyen Ufuk Beydemir, 7 yaşındaki İsmail isimli bir çocuğun yazdığı şiiri şarkıya dönüştürdü. 7 yaşındaki İsmail'in şiirini okuyan şarkıcı o anlarını sosyal medyadan paylaştı. Ufuk Beydemir'in şiiri okuduğu anlar yürekleri ısıttı.

'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran genç müzisyen Ufuk Beydemir, 7 yaşındaki bir çocuğun yazdığı ve sosyal medyada gündem olan şiirini seslendirdi. Ufuk Beydemir bu hareketiyle alkış topladı.


İSMAİL'İN YAZDIĞI ŞİİİRİ ŞARKIYA DÖNÜŞTÜRDÜ

Bir Twitter kullanıcısı, 7 yaşındaki oğlu İsmail'in yazdığı şiiri ''Yedi yaşındaki oğlum elinde bu şiirle geldi, şaşkınız;)'' notuyla Twitter hesabından yayınladı. O şiir kısa sürede sosyal medyada gündem oldu, çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. 7 yaşındaki bir çocuk tarafından yazılan şiir şarkıcı Ufuk Beydemir'in de dikkatini çekti. Ufuk Beydemir, 7 yaşındaki İsmail'in yazdığı şiiri besteledi.

Şarkıcı Ufuk Beydemir, 7 yaşındaki İsmail'in yazdığı şiiri besteledi


''KENDİMİ TUTAMADIM''

İsmail'in yazdığı şiiri besteleyen Ufuk Beydemir, gitar çalıp şiiri okuduğu anlarını sosyal medyadan ''İsmail’in sözleri Twitter’da karşıma çıktı ve kendimi tutamadım. İsmail yedi yaşında bilge bir arkadaşımızmış.'' notuyla yayınladı.

Ayrıca Ufuk Beydemir, İsmail'in annesinin yaptığı paylaşıma, ''Yedi yaşındaki oğlunuza selam ve sevgiler. Çok güzel yazmış, yazmaya devam etsin.'' yorumunda bulundu.

 

Şarkıcı Ufuk Beydemir, 7 yaşındaki İsmail'in yazdığı şiiri besteledi ile ilgili etiketler şiir Twitter Sosyal Medya ufuk beydemir şarkı beste
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.