Şarkıcı Tarkan'dan yaşamına son veren Enes Kara paylaşımı

Şarkıcı Tarkan, Elazığ'da bir binanın 7. katından atlayarak hayatına son veren 20 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Tarkan, ''Enes Kara’nın intihara sürüklenip hayatına son vermesine ne kadar üzüldüğümü anlatamam.'' ifadelerini kullandı.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Enes Kara'nın ölüm haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Elazığ'da bir binanın 7.katından atlayarak yaşamına son veren Kara, olaydan önce çektiği videoda baskılara maruz kaldığını ve psikolojik olarak yorulduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla anne - babalara seslenen ve üzüntüsünü dile getiren Tarkan, Enes Kara'nın fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:


''Enes Kara’nın intihara sürüklenip hayatına son vermesine ne kadar üzüldüğümü anlatamam.

Ne yazık ki Enes Kara’nın durumunda olup korku içinde, baskı altında yaşayan, yaşam sevincini ve umudunu kaybetmiş, çaresiz binlerce genç var ülkemizde.

Ey analar babalar!
İş işten geçmeden çocuklarınızın duygu ve düşüncelerine hassasiyetle, sevgiyle kulak verin, koşulsuzca yanlarında olun.
Özgür iradelerine, istek ve seçimlerine saygı duyun.
Önceliğimiz onların mutluluğu olmalıdır.
Yaşadıkları hayat onların hayatıdır.
Çocuklarınız ne sizin malınızdır ne de size aittir.
Onlar, biz anne babalar vesilesiyle dünyaya gelmiş özgür ruhlardır. Çocuklarınızın ışığını söndürmek yerine bırakın o ışıkla aydınlatsınlar yüreklerimizi.

Unutmayınız ki asli görevimiz çocuklarımızı korumak, kollamaktır.
Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin sömürülerine hizmet ettirmek değildir.''

 

 

 

Şarkıcı Tarkan'dan yaşamına son veren Enes Kara paylaşımı ile ilgili etiketler Tarkan enes kara
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.