Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti

Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu 3 hafta önce beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir hastanede tedavi gören Şükrü Gençoğlu'ndan acı haber geldi. Sıla babasının vefatıyla yıkıldı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Ünlü şarkıcının babası Şükrü Gençoğlu bu sabah İzmir'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ


3 hafta önce önce beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan Şükrü Gençoğlu'nun tedavisi devam ediyordu. Hastanede yaşam mücadelesi veren Şükrü Gençoğlu, hayatını kaybetti.

SILA GENÇOĞLU - ŞÜKRÜ GENÇOĞLU


Ailesine bağlılığıyla bilinen Sıla acı haberin ardından büyük üzüntü yaşadı. 1 Ocak 1949 tarihinde Acıpayam Kelekçi'de doğan kimya mühendisi Şükrü Gençoğlu, eczacı Ömür Gençoğlu ile evliydi.

 SILA GENÇOĞLU - ŞÜKRÜ GENÇOĞLU

KIZINA SAHNEDE SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz ağustos ayında Didim’de konser hazırlığında olan Sıla'ya babası Şükrü Gençoğlu sürpriz yapmıştı. Konser öncesindeki ses provasına katılan babası ile çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, "Babam da sürpriz yapıp, soundcheck’i bastığına göre bu akşam fırtına gibi geçecek" mesajını yazmıştı.

 

 

Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Şükrü Gençoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.