Şarkıcı Reyhan Karaca'dan yıllar sonra gelen çok konuşulacak aşk itirafı

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Uçankuş TV'de yayınlanan Pazar Magazin'e konuk olan Reyhan Karaca yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu. 50 yaşındaki şarkıcı bir dönem evli bir adama aşık olduğunu söyleyerek şaşırttı.

Sevdik Sevdalandık şarkısıyla gönüllerde taht kuran ünlü şarkıcı Reyhan Karaca katıldığı Pazar Magazin programında özel hayatıyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. 50 yaşındaki sanatçı, "Evli bir adama aşık oldum" dedi.


"Asla dediğim her şeyi yaşadım" diyen başarılı sanatçı Reyhan Karaca, herkesi şoke eden bir itirafta bulunarak, "Asla dediğim her şeyi yaşadım" diyerek evli bir adama aşık olduğunu açıkladı.

Şarkıcı Reyhan Karaca'dan yıllar sonra gelen çok konuşulacak aşk itirafı

'OLMAMAM GEREKEN BİRİNE AŞIK OLDUM'

Yıllar önce evli bir adama aşık olduğunu anlatan Karaca, "Olmamam gereken birine aşık oldum. Ama çabuk yırttım kendimi çektim hemen" ifadelerini kullandı.

 Şarkıcı Reyhan Karaca'dan yıllar sonra gelen çok konuşulacak aşk itirafı

DEĞİŞİMİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

50 yaşındaki Reyhan Karaca, geçtiğimiz günlerde değişimiyle adından söz ettirdi. Yüzünde küçük dokunuşlar yaptıran Karaca, verdiği kilolardan sonra bambaşka birine dönüştü.

Şarkıcı Reyhan Karaca'dan yıllar sonra gelen çok konuşulacak aşk itirafı ile ilgili etiketler reyhan karaca
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.