Şarkıcı Özgün '21 Mart Dünya Down Sendromu Günü' için bağış kampanyası başlattı

Ünlü şarkıcı Özgün Uğurlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'ne özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Özgün, 2012 yılında hayatını birleştirdiği Nida Karaçar'dan dünyaya gelen ve 23 Mart doğumlu olan down sendromlu oğlu Ediz'in yeni yaşı için hediye olarak down sendromlu çocukların eğitimine bağış yapacağını açıkladı.

2012 yılında, kendisi gibi müzisyen olan Nida Kaçar ile dünya evine giren ve 2015 yılında oğlu Ediz'i kucağına alan şarkıcı Özgün, örnek bir davranışa imza attı.

Şarkıcı Özgün '21 Mart Dünya Down Sendromu Günü' için bağış kampanyası başlattı


Özgün Uğurlu, 331 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel bir kampanya başlattığını duyurdu.

23 Mart doğumlu oğlu Ediz'e yaş günü hediyesi olarak Down sendromlu çocukların eğitime bağış yapağını bildiren ünlü pop sanatçısı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Herkese merhaba, 23 Mart oğlumuz Ediz'in doğum günü ve biliyorsunuz 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü. Biz bu sene de Ediz'e en anlamlı doğum günü hediyesinin Down sendromlu çocukların eğitimine destek vermek olduğunu düşündük ve onun adına bu bağış kampanyasını başlattık. Sizler de kampanyamıza destek olarak Down sendromlu çocukların eğitim hayatına değer katabilirsiniz.''

 Şarkıcı Özgün '21 Mart Dünya Down Sendromu Günü' için bağış kampanyası başlattı - Resim : 2


Daha önce verdiği bir röportajında, “Biz bir bebek bekliyorduk. Allah bize bir melek gönderdi” diyen Özgün, oğlu Ediz ile ilgili şunları söylemişti: ''Bu durumu hastalık olarak görmüyorum. Benim için önemli olan bunu duyduğum an değil; Ediz’i kucağıma ilk aldığım zaman hissettiklerimdi. Çok acayip bir şeydi; sanki kalbi avuçlarımda atıyordu. Biz bir bebek bekliyorduk, Allah bize bir melek gönderdi... Ediz, müziği çok seviyor, piyanonun başına oturduğum zaman ellerini ellerimin üzerine koyuyor. Saatlerce çalayım, kıpırdamadan dinliyor. Başkasının kliplerine tepki vermiyor ama benimkileri pür dikkat izliyor. (Ediz'in bir videosunu izliyoruz ve gerçekten babasını gözünü kırpmadan, büyük bir keyifle izliyor.) Anne-baba müzisyen olunca, müzik kulağı iyi olacaktır.''

Şarkıcı Özgün '21 Mart Dünya Down Sendromu Günü' için bağış kampanyası başlattı - Resim : 3

Şarkıcı Özgün '21 Mart Dünya Down Sendromu Günü' için bağış kampanyası başlattı ile ilgili etiketler down sendromlu şarkıcı özgün Dünya Down Sendromu Günü nida kaçar
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.