Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan Barış Manço filmi çıkışı!

Usta sanatçı Barış Manço'nun hayatının film olacağı iddia edilmiş ve bu iddia magazin gündeminde geniş yer tutmuştu. Sosyal medyada usta sanatçıyı hangi oyuncunun canlandıracağına yönelik tartışmalar da başladı. Bunun üzerine şarkıcı Oğuzhan Koç'tan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Son dönemlerde Türk sanat dünyasına adını altın harflerle yazdıran birçok sanatçının hayatı film oldu. Müslüm Gürses, Bergen, Cem Karaca gibi usta sanatçılarının hayatlarının film olmasının ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. 1999 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Barış Manço'nun hayatının film olacağı yönünde iddialar var. Hatta Barış Manço'yu hangi oyuncunun canlandıracağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

OĞUZHAN KOÇ'TAN BİYOGRAFİ FİLMİ ÇIKIŞI!

Gazetemagazin'in 'Sizce Barış Manço'yu hangi ünlü oyuncu oynamalı?' başlıklı anketini gören şarkıcı Oğuzhan Koç, paylaşımı kendi hikayesine ekleyerek ''Bazı efsaneler yerinde rahmetle, huzurla uyusa mı acaba? Rahatsız etmesek mi? Herkesin hayatı film olacak diye bir yemin mi ettik acaba biz ülkece..." ifadelerini kullandı. Oğuzhan Koç'un bu çıkışı gündem oldu.

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan Barış Manço filmi çıkışı!

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan Barış Manço filmi çıkışı! ile ilgili etiketler Oğuzhan Koç Barış Manço
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.