Şarkıcı Nilüfer eski sevgilisi Latif Demirci'yi kaybetmenin acısını yaşadı

Türkiye'de karikatür sanatının önde gelen isimlerinden, Hürriyet Gazetesi'nin usta çizeri Latif Demirci 61 yaşında yaşamını yitirdi. 67 yaşındaki şarkıcı Nilüfer Yumlu, 2009 yılında aşk yaşamaya başlayıp 5 yıl birliktelik sürdürdüğü eski sevgilisi Latif Demirci'yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Nilüfer, sosyal medya hesabından Latif Demirci'nin fotoğraf karesini paylaşarak acısını dile getirdi. Latif Demirci, Nilüfer'in kanser tedavisi gördüğü zamanlarda en büyük destekçilerindendi...

Press Bey ve Media Hanım', 'Muhlis Bey', 'Mithat ve Mirsat', 'Arap Kadri' gibi unutulmaz tiplemelere hayat veren usta çizer Latif Demirci evinde düştükten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acı haberin ardından Latif Demirci'nin siyaset, basın ve sanat camiasından dostları üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler. Latif Demirci'nin 5 yıl birliktelik yaşadığı ünlü şarkıcı Nilüfer de paylaşım yapan isimler arasında yer aldı.

 

Şarkıcı Nilüfer, 2009 yılında aşk yaşamaya başladığı ve 5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Latif Demirci'yi kaybetmenin acısını yaşadı. Latif Demirci'nin bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan Nilüfer, fotoğrafın altına ''Canım Latif Demirci’yi kaybettik. Çok üzgünüm. #latifdemirci'' notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu paylaşımına çok sayıda takipçisinden 'başın sağ olsun' mesajı geldi.

 Şarkıcı Nilüfer eski sevgilisi Latif Demirci'yi kaybetmenin acısını yaşadı

Nilüfer ile Latif Demirci aşkı 2009 yılında başlamış ve ikilininin birlikteliği 5 yıl sürmüştü. Bir dönem meme kanseri ile savaşan Nilüfer'in ameliyat ve tedavi sürecinde e büyük destekçisi Latif Demirci olmuştu. Nilüfer, kemoterapi tedavisine ve saçları dökülmeye başladığında saçlarını kazıtmaya da Latif Demirci ile birlikte gitmişti.

 Şarkıcı Nilüfer eski sevgilisi Latif Demirci'yi kaybetmenin acısını yaşadı - Resim : 2

 

LATİF DEMİRCİ HAKKINDA

"Gırgır" ve "Fırt" dergilerine yaptığı çizimlerle meslek hayatına adım atan Latif Demirci, "Muhlis Bey", "Mithat ve Mirsat", "Canavar Koyun Orhan", "Arap Kadri", "Press Bey" ve "Tarzan" gibi karakterlerin çizerliğini yaptı.

Kurduğu "Hıbır" ve devamı olan "HBR Maymun" mizah dergilerinin kapanmasından sonra gazete ve dergiler için çizmeye başlayan Demirci, 1990'lı yıllarda yurt içi ve yurt dışında karikatür sergileri açtı.

Kitap kapağı, poster ve çizgi film gibi çalışmalarda da yer alan çizer, Nokta, Panorama, Gazete Pazar, Söz gibi yayınların kadrolarında yer aldı ve uzun süre Hürriyet Gazetesi'nde çalıştı.

Kısa bir süre önce kalp ameliyatı geçiren ve dün sabah evinde düştükten sonra hastaneye kaldırılan Latif Demirci, sabah 06.00'da hayatını kaybetti.

Şarkıcı Nilüfer eski sevgilisi Latif Demirci'yi kaybetmenin acısını yaşadı - Resim : 3

 

 

Şarkıcı Nilüfer eski sevgilisi Latif Demirci'yi kaybetmenin acısını yaşadı ile ilgili etiketler Nilüfer Sosyal Medya latif demirci Nilüfer Yumlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.