Şarkıcı Nez'e şok: Evine hırsız girdi

Sakın Ha, Hey DJ, Her Şey Boş gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Nez Yazıcı'nın evine hırsız girdi. Maddi kaybının büyük olduğunu söyleyen şarkıcı Nez "Alın terimle kazandıklarım çalındı." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Nez’in Cihangir’deki evine geçen çarşamba hırsız girdi. Gündüz saatlerinde doktora giden 43 yaşındaki şarkıcı, evine döndüğünde ise büyük bir şok yaşadı.

Posta'da yer alan habere göre; Maddi kaybının büyük olduğunu söyleyen şarkıcı "Alın terimle kazandıklarım çalındı. O gün turneden dönmüştüm. Saat 14.00-15.00 arası dışarıya çıkıp doktora gittim. Eve gelince şok oldum. Marketteki kamera görüntülerine baktım; iki kadın gördüm. Bulacağım o hırsızları" ifadelerini kullandı.

 

ORÇUN SÜNEAR İLE BİRLİKTELİĞİ KISA SÜRDÜ

Öte yandan, daha önce Eylem Server Ünüvar (e. 2016–2017) ve Berna Nuri Süer (e. 2007–2008) ile iki evlilik yapan Nez Yazıcı, Oyuncu Belit Özükan ile 2 yıllık evliliğini geçtiğimiz Şubat ayında sonlandıran SATTAS grubunun vokalisti Orçun Sünear ile aşkını sosyal medyadan ilan etmişti.

Orçun Sünear ile aşk pozunu Instagram hesabından ''Kötülükleri negatif olan her şeyi iadesi ile geri gönderiyoruz. Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun 🖤'' notuyla paylaşan Nez, birlikteliklerini gözler önüne sermişti.

Ancak müzisyen çiftin birlikteliği kısa sürdü. Birbirlerini sosyal medyada takipten çıkaran ikili, aşk karelerini de sildiler. Çiftin ilişkilerinin neden bittiği ise merak konusu oldu.

Şarkıcı Nez'e şok: Evine hırsız girdi - Resim : 2

Şarkıcı Nez'e şok: Evine hırsız girdi - Resim : 3

Şarkıcı Nez'e şok: Evine hırsız girdi ile ilgili etiketler Nez Yazıcı hırsız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.