Şarkıcı Merve Özbey'den güzel haber! İkinci kez hamile

33 yaşındaki şarkıcı Merve Özbey'den müjdeli haber geldi. 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile evlenen ve geçtiğimiz yıl ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayarak kızı Elif Özüm'ü kucağına alan Özbey'in yeniden hamile olduğu ortaya çıktı.

2020 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Kenan Koçak ile evliliğinden 1 yaşında Elif Özüm isminde kızı olan genç şarkıcı Merve Özbey'in hamile olduğu ortaya çıktı. Her fırsatta 4 çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Merve Özbey ikinci kez bebek sevinci yaşadı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Merve Özbey'in yeniden hamile olduğu öğrenildi. İkinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı, hamileliğinin henüz başında.

Şarkıcı Merve Özbey'den güzel haber! İkinci kez hamile

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ GELECEK AY ÖĞRENECEK

Özbey, bebeğinin cinsiyetini de önümüzdeki ay öğrenecek. Ünlü şarkıcı, düğünün ardından verdiği bir röportajda eşiyle 4 çocuk yaparak kabalık bir aile olmak istediklerini belirtmişti.

Özbey, daha önce "Allah en hayırlı zamanda nasip etsin. Ben tek çocuk büyüdüğüm için üç-dört çocuğum olsun, çok kalabalık bir aile olalım istiyorum" açıklamasını yapmıştı.

Şarkıcı Merve Özbey'den güzel haber! İkinci kez hamile

 

Şarkıcı Merve Özbey'den güzel haber! İkinci kez hamile ile ilgili etiketler Merve Özbey kenan koçak Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.