Şarkıcı Kıraç'tan 'Tanrı' kelimesini kullandığı için gelen eleştirilere yanıt

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından sosyal medya hesabından ''Merhamet et yüce Tanrım!'' şeklinde paylaşım yapan şarkıcı Kıraç'ın ''Tanrım'' kelimesini kullanması sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Kıraç, gelen eleştirilerin ardından açıklama yaptı.

6 Şubat tarihinde yaşanan ve 11 ilde yıkıma sebebiyet veren depremlerin ardından Hatay'ın Defne ve Samandağ'ı ilçelerinde 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin ardından şarkıcı Kıraç'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu ve tepki çekti.

Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği ve büyük yıkımların meydana geldiği depremlerin ardından şarkıcı Kıraç, Twitter hesabından ''Merhamet et yüce Tanrım!'' şeklinde bir paylaşımda bulundu. Ünlü sanatçının bu tweeti 2,5 milyon kişi tarafından gönderildi. Kıraç'ın "Tanrı" kelimesini kullanması ise tepkilere neden oldu.

KIRAÇ'TAN GELEN ELEŞTİRİLERE YANIT

Gelen eleştirilere Twitter üzerinden yanıt veren Kıraç, ''Tanrı’ya düşman ne çok insan var! Hem de bunca acının içinde…'' ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Kıraç'tan 'Tanrı' kelimesini kullandığı için gelen eleştirilere yanıt

Paylaşımlarına devam eden ünlü sanatçı, bir diğer paylaşımında ise Aşık Veysel'in 'Çiğdem Der Ki' eserinin sözlerini paylaştı:

“Lale der ki behey Tanrı
Benim boynum neden eğri”

Aşık Veysel…

Aşık Veysel gavur mu şimdi?
Kendinize gelin artık lütfen!
Uzatmayın bu konuyu en azından şimdilik.Herkesin derdi başından aşkın.
Biz Allah da deriz Tanrı da,Hak da deriz Çalap da.

Şarkıcı Kıraç'tan 'Tanrı' kelimesini kullandığı için gelen eleştirilere yanıt - Resim : 2

 

Şarkıcı Kıraç'tan 'Tanrı' kelimesini kullandığı için gelen eleştirilere yanıt ile ilgili etiketler Kıraç deprem Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.