Şarkıcı Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak'ın öldüğü iddiası sosyal medyayı karıştırdı

Gerçek adı Bahariye Tokmak olan, sahne adı Kibariye ile tanınan 62 yaşındaki şarkıcının annesi Makbule Tokmak'ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Konu ile ilgili Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan 'VJ Bülent' Bülent Çarıkçı, ''Kibariye'nin annesi ölmüş. Akrabaları yazıyor ama doğru mu?'' ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak'ın vefat ettiği öne sürüldü. 14 yıl boyunca Kral TV'de VJ olarak görev alan, 'VJ Bülent' olarak tanınan Bülent Çarıkçı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Kibariye'nin annesinin vefat ettiği haberini aldığını duyurdu. Konu ile ilgili Çarıkçı şu ifadelere yer verdi: ''Aaa Kibariye'nin annesi ölmüş. Yazan yazana... Doğru mu acaba? Akrabaları yazıyor ama... Doğru mu ya?''

vj bülent


VJ Bülent'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada dolaşıma girdi. Kibariye'nin annesinin durumu herkes tarafından merak edildi. Gözler Kibariye'den annesiyle ilgili gelecek açıklamaya çevrildi. Ünlü şarkıcının annesi Makbule Tokmak'ın vefat ettiği konuşuluyor.

Şarkıcı Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak'ın öldüğü iddiası sosyal medyayı karıştırdı - Resim : 2 

'ŞOFER ŞOFER' HAYKIRIŞI İLE HAFIZALARA KAZINMIŞTI

Şarkıcı Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak, ünlü şarkıcının 20 yıl evli kalıp 1999 yılında boşandığı Tünay Ürek’e verdiği tepkiyle uzun süre konuşulmuştu. Tüm Türkiye Makbule Tokmak’ı "Şofeer şofer" şeklindeki çıkışıyla tanımıştı. Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak, televizyon ekranlarına çıkıp "Kızımı kandırıyor, kızımın parasıyla hava atıyor. Bu adam şoför parçasıdır. Benim kızımı aldı, paraları gördü havaya girdi. Şoför Tünay... Şimdi bey oldu o" sözleri ile hafızalara kazınmıştı. Makbule Tokmak yıllar sonra torunu Birgül'ün düğününde ortaya çıkmıştı.

 

Şarkıcı Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak'ın öldüğü iddiası sosyal medyayı karıştırdı ile ilgili etiketler Kibariye Kibariye Tokmak Makbule Tokmak bülent çarıkçı vj bülent Bahariye Tokmak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.