Şarkıcı Kibariye'den 'aldatılma' açıklaması! Bu sefer bakın ne dedi...

Şarkıcı Kibariye’nin kendisinden 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın eşini aldattığı ve yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Küçükbalçık'ın geçtiğimiz haftalarda bir kadınla birlikte tatil yaptığına dair görüntüler ortaya çıkmıştı. ''Bir günlük kaçamak için boşanmam'' açıklamasında bulunan Kibariye, konu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Daha önce de kendisini aldatan eşini affeden Kibariye'nin kocası Ali Küçükbalçık, yine kaçamak yaparken görüntülenmişti.

Kibariye - Ali Küçükbalçık

Daha önce de eşini koruyan ve “Bir günlük kaçamak için boşanmam. Şimdilik kofti bir durum yok. Önemli olan sağlığımız” açıklamasında bulunan Kibariye'nin eşinin bir kadınla el ele görüntülenmesiyle ilgili, ''Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu bilmiyorum. Çok net değil, bilemiyorum. Genel konuşacağım yanlış anlaşılmasın, bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Ben evimde çoluğumla çocuğumla oturuyorum. Tabi ki bunu Ali’ye soracağım. Ali evine çok bağlıdır. Ama gözümle görürsem işler değişir. Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için yuvamı yıkamam.'' açıklamasını yapmıştı.

Kibariye - Ali Küçükbalçık

Önceki akşam Bodrum’daki Mücver adlı mekanda sahneye çıkan Kibariye, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

''KOCAM BENİ SEVİYOR, EVDE İYİYİZ''

Şarkıcı, eşi Ali Küçükbalçık tarafından aldatıldığı iddiası ile ilgili yeni bir açıklamada bulunarak şunları söyledi;

“Biz karı koca evde hallediyoruz. Kocam beni çok seviyor. Eminim, son kararım. Ben ciddi olmayan bir şeyi kafaya takmam biz iyiyiz evde. Kimse için yuvamı dağıtmam ben. Çok laf çıktı benim hakkımda. ‘Bu kız ne kadar gurursuz’ dediler desinler. Allah diyor ki 'erkeğinize sabırlı olun, erkeğinize hürmet edin.' Ben kendi adıma konuşuyorum. Kimse yanlış anlamasın. Ben hürmetkârım bizi annemiz böyle yetiştirdi. Herkes kendine baksın sonra herkes herkesi eleştirsin. Herkes mutlu olsun”

 

Şarkıcı Kibariye'den 'aldatılma' açıklaması! Bu sefer bakın ne dedi... ile ilgili etiketler Kibariye ali küçükbalçık
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.