Şarkıcı Kibariye sahneden düştü ve hastaneye kaldırıldı! Fahrettin Koca'dan açıklama geldi

Şarkıcı Kibariye'nin Mersin'de katıldığı bir etkinlikte bir hayranı sahneye atladı. Sanatçının koruması sahneye atlayan kişiyi engellemeye çalıştığı anda arbede yaşandı. O esnada Kibariye sahneden düştü ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şarkıcı Kibariye, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanatevi önünde düzenlenen ‘Romanlar Buluşması’ etkinliğine katıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Burada sahne alan Kibariye, şarkısını söylediği sırada bir hayranı sahneye atladı. Hayranının korumalar tarafından engellenmesi sırasında arada kalan Kibariye, aldığı darbeyle sahneden düştü. Yaralanan Kibariye, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Ayrıca, Kibariye'nin sahneden düşme anları ise konsere katılan vatandaşlarca cep telefonuyla kaydedildi.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kibariye'nin sağlık durumuyla ilgili Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Bakan Koca, paylaşımında "Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum: Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

(DHA)

Şarkıcı Kibariye sahneden düştü ve hastaneye kaldırıldı! Fahrettin Koca'dan açıklama geldi ile ilgili etiketler Kibariye Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.