Şarkıcı Irmak Arıcı'dan skandal hareket! Tartıştığı sürücünün suratına tükürdü

"Gece Gibi Gönlün" adlı şarkısıyla ve Mustafa Ceceli ile yaptığı düetle adını geniş kitlelere duyuran 32 yaşındaki genç şarkıcı Irmak Arıcı, trafikte tartışma yaşadığı sürücünün yüzüne tükürdü. Arıcı’nın kendisine tükürdüğünü ve kolunu sıktığını ifade eden kişi şikayetçi olurken, Arıcı’nın sürücüye tükürdüğü anlar kameraya yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Caddebostan Kalamış’ta yaşanan olayda; 26 yaşındaki Recep Karaslan isimli bir vatandaş işe gittiği sırada aracıyla kırmızı ışıkta durdu. Yeşil ışık yanınca yoluna devam etmek istedi. Fakat önündeki araç ilerlemeyince kornaya bastı. Karaslan’ın önündeki aracın sürücüsü olan ve kornaya sinirlenen şarkıcı Irmak Arıcı, aracından inerek Karaslan ile tartışmaya başladı.


HAKARET EDİP SURATINA TÜKÜRDÜ

İddiaya göre tartıştığı sürücüye hakaretler eden ve kolunu sıkan Arıcı, ayrıca birkaç kez de karşısındaki kişiye tükürdü.

Yaşadığı olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden Karaslan daha sonra polise giderek Irmak Arıcı’dan şikayetçi oldu.

Irmak Arıcı


''KAÇMAK İSTEYİNCE ARABAYI ÖNÜME KIRDI''

Arıcı'nın skandal hareketlerine maruz kalan ve "Koronavirüs salgını varken birine tükürmek suç" diyen sürücü ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ben uyarmak amacıyla kornaya bastım. Kornaya bastıktan sonra kendisi el hareketleri yaparak bana küfür etti. Kaçmak istediğim zaman ise önüme arabayı kırdı" ifadelerini kullandı.

 Irmak Arıcı

IRMAK ARICI HAKKINDA

31 Temmuz 1998 yılında Çankırı'da doğan Irmak Arıcı'nın küçüklüğü Çankırı'da geçmiştir. Aslen İzmir'li olan Arıcı, eğitim hayatını da burada tamamlamıştır. Müzik hayatında amatör Youtube videolarıyla başlayan Arıcı, 'Gece Gibi Gönlün' isimli şarkısına klip çektikten sonra büyük bir çıkış yakalamış ve Youtube üzerinden takipçi sayısını arttırmıştır. Mustafa Ceceli ile düet yaptığı "Mühür" şarkılarıyla adını geniş kitlelere duyurmuştur. "Mühür", müzik listelerinde 1. sıraya yerleşmiştir.

"Gece Gibi Gönlün" (2019)

"Mühür" (Mustafa Ceceli ile) (2019)

"Mevzum Derin" (2019)

"Kula Bela" (2020)

"Gün Ağarmadan" (Mustafa Ceceli ile) (2020)

"Yağmurum Ol" (2020)

"Söz Yaşları" (2020)

"Mahşer" (Taladro ile) (2020)

"Sonum Olur" (2021)

"Güya" (2021)

"Bizim Çocuklar" (Mustafa Sandal, Eypio ve Derya Uluğ ile) (2021)

"Yallah" (2021)

"Toparlanmam Lazım" (Kerim Araz ile) (2021)

Diğer çalışmaları

"Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz" (Fikret Şeneş Şarkıları: Volume 2) (2019)

 

 

Şarkıcı Irmak Arıcı'dan skandal hareket! Tartıştığı sürücünün suratına tükürdü ile ilgili etiketler Trafik Kavga Irmak Arıcı Recep Karaslan caddebostan kalamış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.