Şarkıcı Hande Yener estetik yaptırdığı anları yayınladı

Son dönemde cesur ve iddialı sahne kıyafetleri ile adından sıkça söz ettiren ve kıyafet tercihi nedeniyle türkücü İzzet Yıldızhan ile girdiği polemikle gündem olan Hande Yener estetik operasyon yaptırdı. 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirdiği anlara ait görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden 'doymuyordu gençliğe' notuyla takipçileriyle paylaştı.

Türk popunun sevilen isimlerinden 48 yaşındaki Hande Yener, yüzünü birçok ünlü ismin de tercih ettirdiği 'Fransız Askısı' yöntemiyle gerdirdi. Yarı yaşındakilere taş çıkaran, fit haliyle dikkat çeken bir çocuk annesi Yener genç görünmek uğruna estetik yaptırdı. Yener, sosyal medya hesabından çektiği videoyu hayranları ile paylaştı.

Hande Yener fransız askısı

FRANSIZ ASKISI YAPTIRDIĞI ANLARI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Daha önce Seda Sayan, Serap Paköz, Funda Arar, Songül karlı gibi isimlerin de yaptırdığı gibi yüzüne “Fransız askısı” işlemi gerçekleştiren Hande Yener bu anları an be an kaydederek Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı paylaşımına “Armut dalında güzel” notunu düştü. Yener’in videolu paylaşımına Seda Sayan’da alkış emojisiyle karşılık vererek yorumda bulundu.

 



Şarkıcı Hande Yener estetik yaptırdığı anları yayınladı ile ilgili etiketler Hande Yener estetik Sosyal Medya fransız askısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.