Şarkıcı Hakan Peker siyasete atılıyor: Adaylığını resmen açıkladı

Şarkıcı Hakan Peker, yerel seçimlerde Safranbolu Belediye Başkanlığı'na aday olacağını duyurdu. Peker'in en büyük hedefi ise Safranbolu'ya gelen turist sayısını artırmak.

Şarkıcı Hakan Peker siyaseyte atılma kararı aldı. 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Karabük'ün Safranbolu ilçesinden Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyacağını açıklayan Hakan Peker, kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

OdaTv'ye konuşan Hakan Peker, "Benim annem Eflanili. Eflanili de Karabük’ün bir ilçesi. Safranbolu da aynı şekilde öyle. Ben Safranbolu’ya çok gidip geliyorum. Yılda en az on kere gider gelirim. O yörenin çocuğuyum, o havayı teneffüs ettim orada çok arkadaşım var. Safranbolu Dünya Miras Kenti olduğu için hakkettiği yerde olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Peker, Safranbolu'a 30-40 milyon turist getirebileceğini de ifade etti.

HAKAN PEKER HANGİ PARTİDEN SEÇİME GİRECEK?

Hangi partiyle görüştüğü de sorulan Hakan Peker, "Şu anda özellikle görüştüğümüz bir parti yok. Birtakım ufak tefek görüşmeler oluyor ama direk ben yapmıyorum bu görüşmeleri daha çok yakınlarım, arkadaşlarım o işle ilgileniyorlar. Şu an bir parti ile görüşmek için erken. Belki bir partiyle seçime gidebiliriz belki de partiyle olmazsa bağımsız girebilirim. Ama her şekilde önümüzdeki yerel seçimlere gireceğiz" şeklinde cevap verdi.

Şarkıcı Hakan Peker siyasete atılıyor: Adaylığını resmen açıkladı ile ilgili etiketler Hakan Peker Yerel seçim Belediye Başkanı Safranbolu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.