Şarkıcı Günsu İnce'ye hırsızlık şoku! Karaköy'de çantası çalındı

Modellikten şarkıcılığa geçiş yapan Günsu İnce'nin Karaköy'de gittiği bir mekanda çantası çalındı. Çantasının çalındığını sosyal medya hesabından duyuran İnce, "Çantamın içinde tüm sahne repartvarım vardı. En çok ona üzüldüm" dedi.

Bir zamanlar model olan şarkıcı Günsu İnce, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla çantasının çalındığını duyurdu. İnce paylaşımında, “Burası Karaköy, Akın Balık. Göz göre göre değerli bir çantam çalındı ve içinde tüm sahne repartuarım olan flash belleklerim vardı, en çok ona üzüldüm. Lütfen bu hırsız kadınlar bulunsun elden ele yayalım arkadaşlar!” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Günsu İnce'ye hırsızlık şoku! Karaköy'de çantası çalındı

 

ÇALINMA ANI KAMERADA

Video’da iki kadının bir süre konuşup daha sonra İnce’nin sandalyesinde asılı bulunan çantayı yürürken alıp, kameradan uzaklaştıkları görünüyor.

 Şarkıcı Günsu İnce'ye hırsızlık şoku! Karaköy'de çantası çalındı - Resim : 2

Şarkıcı Günsu İnce'ye hırsızlık şoku! Karaköy'de çantası çalındı ile ilgili etiketler Hırsızlık Karaköy Günsu İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.