Şarkıcı Gülşen ülkeyi terk edemedi ama dekolteyi terk etti

İmam Hatip Lisesi'nde okuyan öğrencileri hedef alan sözleriyle tepki çeken ve mahkemelik olan Gülşen'in 14 Mayıs seçimleri ile ilgili “Erdoğan kazanırsa ülkeyi komple terk ederim” dediği iddia edilmişti. Seçimden sonra köşesine çekilen, ülkeyi terk etmeyerek konserlerine devam eden Gülşen'in cesur sahne tarzlarından geriye eser kalmadı. ''Ülkeyi terk edeceğim'' diyen ünlü şarkıcı bir konserinde eşofmanla sahneye çıkarak dekolteyi terk etti.

Ünlü şarkıcı Gülşen, dekolteli cesur sahne tarzları ile sık sık adından söz ettiriyor. Gülşen'in bir konserinde ekip arkadaşlarından birini işaret ederek “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor.” şeklindeki sözleri tepki çekmiş ve Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı.

Çirkin sözleri nedeniyle mahkemelik olan Gülşen, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, hükmün açıklanması da geri bırakıldı.

Yurt dışı yasağının kalmasıyla oğlunun yanına İspanya’ya giden, oradan da ev aldığı Londra’ya geçen Gülşen’in, tüm planlarını 14 Mayıs sonrasına bıraktığı öne sürüldü.

Gülşen'in seçimlerle ilgil olarak “Erdoğan kazanırsa ülkeyi komple terk ederim” dediği iddia edildi. Yakın çevresi ve avukatı bu sözleri yalansa da Gülşen, İzmir konserinden kalp emojisi yaparak oyunun rengini belli etmişti.

ÜLKEYİ TERK EDEMEDİ AMA....

28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanlığı görevine seçilmesi ile sessizliğe bürünen sanatçı ülkeyi terk etmeden konserlerine devam etti.

Gülşen, son olarak ODTÜ Vişnelik yaz konserinde eşofmanla sahneye çıkarak hayranlarını şoke etti. Cesur sahne tarzlarıyla bilinen sanatçının eşofmanlı tarzı dikkat çekti.

Gülşen'in spor kombinine sosyal medyada; 'Ters köşenin kralını yapmış', 'Eşofmanla mı sahneye çıkmış?' gibi yorumlar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması halinde ülkeyi terk edeceği öne sürülen Gülşen'in ülkeyi terk etmek yerine dekolteyi terk etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Şarkıcı Gülşen ülkeyi terk edemedi ama dekolteyi terk etti ile ilgili etiketler Gülşen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.