Şarkıcı Gülşen için tahliye kararı çıktı: İşte kararın gerekçesi

İmam hatiplilere yönelik söylediği skandal sözler nedeniyle tutuklanan ünlü şarkıcı Gülşen için itirazı değerlendiren mahkeme tahliye kararı verdi. Mahkeme tahliye kararının gerekçesi olarak toplanması gereken tüm delillerin toplanmış olması, şüphelinin delilleri karartma şüphesinin bulunmayışı, şüphelinin bakmakla mükellef olduğu yaşı küçük bir çocuğunun bulunmasını gösterdi.

Şarkıcı Gülşen imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle geçtiğimiz hafta Perşembe günü tutuklanmıştı. Gülşen’in avukatları Cuma günü adliyeye giderek bir üst mahkemeye tutukluluğun kaldırılması için başvurmuştu.

Avukatlar Cuma günü geç saatlere kadar mahkemenin vereceği kararı bekledi. Ancak mahkeme herhangi bir karar vermedi. Bugün ise yine bütün gözler mahkemedeydi.

Yapılan tutukluluğa itirazı değerlendiren mahkeme Gülşen'in, tahliyesine ve konutu terk etmemek şartıyla adli kontrol altına alınmasına karar verdi.

İŞTE TAHLİYENİN GEREKÇESİ

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, mahkeme, gerekçe olarak ise toplanması gereken tüm delillerin toplanmış olması, şüphelinin delilleri karartma şüphesinin bulunmayışı, şüphelinin bakmakla mükellef olduğu yaşı küçük bir çocuğunun bulunması gösterdi.

EVDEN ÇIKAMAYACAK

Kararla birlikte ayrıca Gülşen hakkında ev hapsi adli kontrol tedbiri uygulanmasına da karar verildi. Kararın cezaevinde gönderilmesinin ardından Gülşen’in bugün cezaevinden çıkması bekleniyor. Ev hapsi adli kontrol tedbirleri sebebiyle ise Gülşen evinden dışarı çıkamayacak.

Şarkıcı Gülşen için tahliye kararı çıktı: İşte kararın gerekçesi ile ilgili etiketler Gülşen tahliye mahkeme karar gerekçe
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.